Haberler

Torku Konyaspor - Beşiktaş Maçının Ardından

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş karşısında son dakikada bulduğu golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş karşısında son dakikada bulduğu golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, önemli bir puan aldıklarını söyledi. Son dakikaya kadar maçı kovaladıklarını belirten Bakkal, "Önemli bir puan aldık. Bu puan ve puanlar bizim ligde daha rahat nefes almamızı sağlayacaktır. Dirençli oynuyoruz ve maçı bırakmıyoruz. Kırılma noktalarımız azaldı. Mücadele ve isteklerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Yeşil-beyazlı oyuncu Mehmet Uslu ise, alınan her puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Yeni sezon Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Selim Ay da 2016 yılına kadar takımı ile anlaşması olduğunu, Beşiktaş'tan farklı yollardan teklifler aldığını hatırlatarak, "Beşiktaş'ın benimle değil kulübümle anlaşması lazım. İki tarafından gönül rızası olursa neden olmasında" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçın hakemlerine tepki göstererek, "Emeğimiz elimizden alındı. Bizi öldüremezler" dedi.

Her iki takımın da kazanabilmek adına iyi mücadele ettiğini belirten Slaven Bilic, "Ben Türkiye'ye çalışmak için geldiysem Beşiktaş teknik direktörü olarak bu gururu yaşamaya geldim. İnanın bana bunu kalpten söylüyorum 24 saat bu işe emek veriyorum. Buradaki yegane amacımız Beşiktaş'ın dürüst, adil, iyi bir futbol oynayabilmesi. Emek verdikten sonra birilerinin sizin emeğinizin karşılığını almanıza müsaade etmemesi, benim için kabul edilmesi inanılmaz bir şey. Bu ilk kez olmuyor. Futbolda kazanırsınız, kaybedersiniz, puan alır ve puan kaybedersiniz, bunlar başka şeylerdir. Bu birçok kez yaşanabilir. Ama bu akşam ne yazık ki, emek verdiğimiz bir durum varken, emeğimiz elimizden alındı. Emeğimizin karşılığını alamadık. Kızgın değilim ama çok üzgünüm. Ama şunu söyleyeyim; bizi öldüremezler. Üstesinden geleceğiz. Bu yolun sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Bir basın mensubunun Beşiktaş'ın deplasman maçlarına genç hakemlerin atanmasını nasıl yorumladığı şeklinde soru üzerine sinirlenen ve önündeki mikrofonu masaya vuran teknik direktör Bilic, "Dakika dakika burada maçları analiz edecek değiliz. Ama hakikaten bıktım usandım bundan. Ben bir teknik direktörüm, yargıç değilim. Buraya oyun hakkında konuşmaya geldim. Bütün bunların konuşulmasından da bıktım usandım" diyerek toplantıyı soru almadan tamamladı.

Beşiktaşlı futbolcu Pedro Franco ise, son dakikada yedikleri golün kendileri için çok üzücü olduğunu söyledi. Franco, "Sezon sonuna geldik. Zor maçlar oynuyoruz. Her takımın kendi kulvarında ulaşmak istediği hedefler var. Bizim de hedeflerimiz var. Bugün de uzatma dakikalarında yediğimiz gol bizim için çok üzücü. Biraz daha çalışmamız lazım. Önümüzdeki hafta zor bir maçımız var. Daha iyi oynamamız lazım gelecek hafta" şeklinde konuştu.

Maçta takımının tek golünü atan Oğuzhan Özyakup, önümüzdeki hafta oynayacakları Fenerbahçe maçına iyi hazırlanacaklarını kaydederek, "3 puan için gelmiştik. Pozisyonlara da girdik, gol de bulduk. Golden sonra Konyaspor'un açılacağını biliyorduk. Tolga da önemli kurtarışlar yaptı. Son dakika golü bizi üzdü. Önümüzdeki derbiye hazırlanacağız" değerlendirmesinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title