Haberler

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı'dan THY Çalışanlarına Bayram Müjdesi

*THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker AycıVatandaşlarımızdan havalimanlarına en az üç saat önceden gelmelerini rica ediyorum.

*THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı

Vatandaşlarımızdan havalimanlarına en az üç saat önceden gelmelerini rica ediyorum. Valizlerini önceden teslim ederek terminallerde biriken yükleri azaltalım."

"Bu gün 1545 seferle, yaklaşık 245 binden bir miktar daha fazla yolcuyu taşımış oluyoruz. Bunun 93 bin 500 civarı Atatürk Havalimanı çıkışlı."

Haber-Kamera: Murat ÇAKIR - Faik KAPTAN İstanbul DHA

Atatürk Havalimanı'nda gün için yoğun bir yolcu trafiği yaşandı. Bugün Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak seferlerde yeni bir rekorun gelmesi bekleniyor. Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkarılması Türk Hava Yolları'nın da yüzünü güldürdü. Yolcu sayısını artıran THY, Cuma günü için 1545 seferle, 245 binden fazla yolcu taşıyacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada hem rakam verdi hem de seyahate çıkacak yolcuları havalimanlarına erken gelmeleri konusunda uyardı.

"REKOR BİR BAYRAM YAŞIYORUZ. BU NEDENLE GURURUMUZU İFADE ETMEK İSTERİM"

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ile birlikte Atatürk Havalimanı'nda görev yapan gazetecilere açıklama yapan İlker Aycı, "Rekor bir bayram yaşıyoruz. Bu nedenle gururumuzu ifade etmek isterim. Bayram tatilinin on güne çıkartılmasını biz de vatandaşlarımız gibi büyük bir mutlulukla karşıladık. Çünkü vatandaşlarımızın hem mübarek hac döneminde, hem de  Kurban Bayramı öncesinde tatil öncesi yapacakları seyahatlerinin  iyi yönetilmesi görevinin bilincindeyiz. Bu gün 1545 seferle, yaklaşık 245 binden bir miktar daha fazla yolcuyu taşımış oluyoruz. Bunun 93 bin 500 civarı Atatürk Havalimanı çıkışlı. Bu da ayrı bir rekoru gösteriyor. Böylece rekorların kırıldığı bir bayramı yaşayacağız. Bu bayram süresince tabii ki kapasite limitlerimiz sonuna kadar zorlanacak. Biz de bunun farkında olduğumu için yolcularımızın talebini göz önüne alarak elimizdeki uçak seviyesini maksimuma çıkartarak ek seferler planladık. Özellikle yoğun ziyaret edilen Bodrum Milas, Antalya, Dalaman, Trabzon gibi yörelerimize ek seferler koyduk. Bu ek seferlere personel takviyesi de yaparak, havalimanlarında gerekli tedbirleri de alarak, 7-24 görevinin başında olan çalışanlarımızla vatandaşlarımıza bu süreci en süratli, en konforlu olarak geçirmelerini sağlayacağız " dedi.

ERKEN GELİNMELİ

Aycı, THY'yi tercih eden yolculara teşekkür ederken yolculara da şu uyarıda bulundu, " Vatandaşlarımızdan havalimanlarına en az üç saat önceden gelmelerini rica ediyorum. Valizlerini önceden teslim ederek terminallerde biriken yükleri azaltalım." Yurtdışından gelerek memleketlerine giden gurbetçiler ve sahil yörelerini tercih eden yolcular uzun tatil süresinden dolayı memnun olduklarını söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title