Haberler

Tff Yönetim Kurulu Ankara'da Toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Yönetim Kurulu, Gerekli Hazırlıklar Yapıldıktan Sonra Genel Kurul İlanı ve Çağrısı Yapılmasına Karar Verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra genel kurul ilanı ve çağrısı yapılmasına karar verdi.

TFF Yönetim Kurulu, Ankara'da bugün yaptığı toplantıda 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Takım'ın hazırlıklarını yürütmek üzere Haluk Ulusoy başkanlığında 5 kişilik bir Organizasyon Komitesi kurulmasını kararlaştırdı. Yönetim kurulu, 2008 Avrupa Şampiyonası'na Türkiye'nin her ilçesinden birer vatandaşın götürülmesine karar verdi. 'Her ilçeden bir yürek, 70 milyon tek yürek' başlıklı projeyle vatandaşların Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarından birisini yerinde izleyebileceği, bu kişilerin

nasıl belirleneceğiyle ilgili prosedürün önümüzdeki günlerde UEFA ile yapılacak görüşmelerin ardından kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. Yönetim kurulu, tüm profesyonel liglerde yer alan kulüplerin başkanlarını da Avrupa Şampiyonası finallerine davet etmeyi kararlaştırdı. Yönetim Kurulu, bu arada 99'u futbolcu ile kulüp ihtilafı, 32'si antrenör ile kulüp arasında toplam 131 ihtilaf dosyasını da bugünkü toplantıda görüşüp karara bağladı.

Yönetim Kurulu ayrıca, 3813 sayılı yasanın 5719 sayılı yasa ile değişik amir hükümlerinin bir an önce uygulanabilmesini sağlamak için çalışma programı oluşturdu. Buna göre, 'Ana statünün hazırlanmasına başlanılması, kulüplerle ilgili kuruluş ve kişilerin görüşlerinin alınmasına; gerekli komisyonların kurulmasına; tüm bu çalışmaların yürütülmesi, süratle neticelendirilebilmesi için TFF Genel Sekreterliği'ne yetki verilmesi ve sonucun yönetim kurulu onayına sunulmasına; yeni yasanın amir hükmü gereğince

2007 yılı hesaplarının uluslararası bağımsız bir denetim firmasına ivedilikle denetletilmesine; bu konu ile ilgili olmak üzere yönetim kurulu üyesi Metehan Berktaş, Erdal Batmaz ve Kemal Ünsal'ın görevlendirilmesine; işlemlerin süratle tamamlanmasından sonra genel kurul ilanı ve çağrısının yapılmasına; bu süreçle ilgili tüm işlemlerin TFF Genel Sekreterliği tarafından yürütülmesine' karar verildi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title