Haberler

The Last of US Part 1 PC'ye geliyor! İşte tarihi

Güncelleme:

Bu gece yapılan The Game Awards 2022'de yapılan duyuruda, merakla beklenen The Last of US Part 1 oyununun çıkış tarihi belli oldu!

The Game Awards 2022 ile birlikte pek çok yeni duyuru yapıldı. Törenin asıl amacı olarak oyun ödüllerini göstersek de oyun geliştiricilerinin yaptığı duyurular gösterinin büyük bir bölümünü kapsıyor. Bugün yapılan ödül töreninde dikkat çekici sayılabilecek duyuru The Last of US yeniden yapımının PC tarafına geliş tarihinin açıklanması oldu. Peki The Last of US Part 1 ne zaman PC'ye gelecek?

NAUGHTY DOG AÇIKLADI! THE LAST OF US PC'YE GELECEK

İlk olarak The Last of Us, 2013'te Naughty Dog tarafından piyasaya sürüldü. Serinin devam oyunu olan The Last of US Part 2, 2020'de PlayStation özel oyunu olarak çıkışını gerçekleştirdi. Eylül ayında The Last of US'ın yeniden yapımı yalnızca Playstation 5 için piyasaya sürülürken, oyuncular bu remake versiyonunun PC'ye ne zaman çıkacağını merak ediyordu. The Game Awards 2022'de Naughty Dog tarafından yapılan açıklamaya göre The Last of US Part 1, 3 Mart 2023'te PC'ye geliyor.

The Last of US'ın ilk oyunu, yeniden yapılmış haliyle bize 60 FPS 4K çözünürlük ve gelişmiş grafikler sunuyor. Ayrıca oyunda yeni bir oyun modu ve zorluk güncellemeleri bulunuyor. Ek olarak yapımda, Naughty Dog'un her oyununda olduğu gibi Türkçe dil desteği de yer alıyor.

Ayrıca son olarak God of War'un PC'ye gelmesinin ardından oyuncular serinin son oyununu da PC'de görmeyi umuyor. Öyle ki, oyunculara göre birbiri ardına bilgisayara gelen Playstation özel oyunları, The Last of US Part 2'nin ayak sesleri.

Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce The Last of US Part 1 PC tarafında beklentileri karşılayacak mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

The Game Awards 2022 The Last of Us Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title