Haberler

Cerrahi Uzmanı Yardımcı Robotlar Geliyor

Cerrahi Uzmanı Yardımcı Robotlar Geliyor Google ve Johnson & Johnson takımı teknolojiye inanılmaz yenilikler getirmeyi planlıyor.

Cerrahi Uzmanı Yardımcı Robotlar Geliyor

Google ve Johnson & Johnson takımı teknolojiye inanılmaz yenilikler getirmeyi planlıyor.

Johnson & Johnson firması Amerika'nın en büyük güzellik ve ilaç üretici firmalarından bir tanesi. Google ve Johnson & Johnson firması bu gün partnerliklerini açıklayarak projelerinden biri olan ameliyathanelerde doktorlara yardımcı olması için geliştirdikleri robot teknolojisini açıkladı.

Robotlara bakacak olursak, her iki teknoloji şirketi de bu proje ile dünyada yeni bir çağ başlatmayı amaçlıyor. Tıp uzmanlarına ameliyathane de yardımcı olmaları için, ayrıca daha fazla kontrol sağlanması ve minimal iyileştirme sürecini hızlandırma amacı güdecek olan bu robotlar tıp tarihinde bir çığır açacak. J & J şirketi bu robotların, işlem sırasında işlem görüntülenmelerini ve veri analitiği yapmalarını ayarladı. J & J şirketinin küresel cerrahi grubunun dünya başkanı Gary Pruden basın açıklamasında ;

" Gooogle ile bu iş birliğimiz  cerrahi bakım açısında bir ilerleme ve dünya çapında önemli bir adım " olduğunu vurguladı. " Birlikte, Dünyada ki sağlık ekiplerinin ellerinde iyi bir bilim ve teknolojinin olması gerektiğini ve buna yön vermeyi amaçladıklarını " söyledi.

3D Yazıcıdan çıkarılmış en güzel nesneleri görmek için .

Bu habertarafından yayınlanmıştır.

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Amerika Birleşik Devletleri Google Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title