Haberler

Assassin's Creed Chronicles Tüm Detaylar ve Video

Assassin's Creed Chronicles Tüm Detaylar ve Video Diğer Assassin's Creed oyunlarının haberlerini verdiğimiz zamanlar bu ismi sürekli duyuyorduk. Fotoğrafların kıyılarında köşelerinde Assassin's Creed Chronicles yazıyor bu ne acaba diye meraktan birbirimizi yediğimi zamanlar olmuştu.

Assassin's Creed Chronicles Tüm Detaylar ve Video

Diğer Assassin's Creed oyunlarının haberlerini verdiğimiz zamanlar bu ismi sürekli duyuyorduk. Fotoğrafların kıyılarında köşelerinde Assassin's Creed Chronicles yazıyor bu ne acaba diye meraktan birbirimizi yediğimi zamanlar olmuştu. Artık bu oyunun ne olacağı ortaya çıktı.

Assassin's Creed Unity oyununun Season Pass versiyonunu satın alanlara hediye olarak verilmesi planlanan bu küçük oyun, daha büyük çaplı bir oyun haline dönüşüyor. Assassin's Creed Chronicles kapsamında üç farklı oyun oyunculara sunulacak. Bu oyunların geçeceği ülkelerde belli oldu. Assassin's Creed Chronicles  oyunlarının birisi Çin'de,birisiHindistan'dave diğeride Rusya'dageçecek.

Çinsemalarında geçecek olacak oyunun ayrıntıları ise Ezio Auditore da Firenze,yani efsane karakter tarafından yetiştirilen Shao Junyer alacak ve 1526yıllarının da geçecek.

India yani Hindistanda geçecek oyunda ise Arbaaz Mir karakterini yöneteceğiz ve sevdiğimiz kızı ve arkadaşlarımızı kurtarmak için Hindistan topraklarına geleceğiz.

Rusya 1918yılında ailesinden ayrılmak isteyen, fakat son görevini yerine getirmesi gereken Nikolai Orelovile oynayacağız.

Oyunların isimleri ise bulundukları bölgelere göre değişiklik gösterecek bu seride. Yayımlanacak olan bu serinin oyun isimleri de şu şekilde;

Assassin's Creed Chronicles China, Assassin's Creed Chronicles Russia, Assassin's Creed Chronicles India

Oyunların hepsi yandan bakışlı olacak ve 2 boyutlu bir görünüm sunacak. Yapımcılığını ise Climax şirketi üstleniyor. Ubisoft son açıklamalarında ise oyunlardan ilk olan Assassin's Creed China için çıkış tarihi ve platformlarını da bildirdi.

İlk oyun Assassin's Creed Chronicles : China, 21 Nisan'daPC, PS4 ve Xbox Oneiçin çıkacak. Bu haberler ile birlikte yayımlanan video oyunlar hakkında oynanış görüntüleri de sunuyor. İyi seyirler.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Çin Halk Cumhuriyeti Rusya Federasyonu India Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title