Haberler

Airties Sr-140 G.shdsl 4 Port 2.3mbps Modem

Airties Sr-140 G.shdsl 4 Port 2.3mbps Modem Özellikleri

AIRTIES SR140 GSHDSL MODEM VPN ROUTER FIREWALL


AirTies SR-140 SHDSL modem, router ve Ethernet switch özelliklerini birleştirerek SHDSL geniş bant (broadband) bağlantısı üzerinden Internet’e erişim için hızlı ve leased line’a göre çok daha hesaplı ve kolay, özellikle şirketler ve kurumlar için ideal bir çözüm sunar.

SHDSL’in eşit hızda (simetrik 2.3Mbps) indirme (download) ve gönderme (upload) özelliği, Voice over IP, Video over IP, video konferans gibi yüksek bant genişliği gerektiren uygulamalar için idealdir.
“SHDSL kolay kurulum” ve DHCP sunucu gibi özellikleriyle tüm kullanıcıların kolaylıkla ve çok kısa sürede Internet bağlantısı ve yerel ağ kurmalarını sağlar.

AirTies SR-140’ın desteklediği IPSec VPN tünelleri ile Internet üzerinde size özel bir Sanal Özel Ağ kanalıyla tüm şubelerinizi güvenli şekilde bağlayarak, Geniş Alan Ağı’nızı (WAN) oluşturabilir, e-mail, ticari programlar ve diğer şirket kaynaklarının ortak kullanılmasını sağlayabilirsiniz.



Teknik Özellikler


ITU standard PAM16 Line Code; G.991.2 and G.994.1 standardlarıyla uyumlu.


2.3Mbps simetrik veri alış-veriş hızı (upload/download)


Bağlantı protokolleri: PPPoA (RFC 2364), RFC 1483 (RFC 2684), PPPoE (RFC 2516), IPoA (RFC1577)


VPN özellikleri: DES, 3DES ve AES şifreleme ile IPSec; MPPE şifreleme ile PPTP client/server; IKE anahtar yönetimi; IPSec üzerinden L2TP; L2TP/PPTP/IPSec geçişi


VC- ve LLC-tabanlı multiplexing


Portlar: SHDSL, PS2 konsol, 4 adet 10/100Mbps Ethernet, güç


Reset butonu ile fabrika ayarlarına geri dönüş imkanı


Güç girişi: 12V DC, 1A


Çalışma voltajı: 170V AC ile 260V AC arası


Çalışma koşulları: 0-40 deg C sıcaklık; 20-95% arası nem



Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title