Haberler

Airties Aır5020 Adsl2+ Combo Modem (Air Design)

Airties Aır5020 Adsl2+ Combo Modem (Air Design) Özellikleri

AIRTIES AIR5020 ADSL2+ Combo Modem (Air Design)
Son sürat ADSL2+ teknolojisi ile Internet’in büyüsünü keşfedin


Air 5020 ADSL2+ 2-portlu modem ile bilgisayarınızın USB ya da Ethernet portu üzerinden ADSL2+ teknolojisinin desteklediği 24 Mbps’ye varan hızlarda Internet’e bağlanabilirsiniz. Dilerseniz ADSL bağlantınızı USB ve Ethernet portlarından iki bilgi sayara dağıtabilir, bu sayede Internet erişiminizi paylaştırarak her iki bilgisayardan da Internet’e aynı anda erişebilirsiniz.

AirTies,  geliştirdiği ADSL Sayacı fonksiyonu ile özellikle limitli ADSL tarifesi kullanıyorsanız büyük bir avantaj sağlarsınız. Sayaç özelliği sayesinde, Internet’ten indirdiğiniz aylık veri miktarını takip ederek, limitinizi kontrollü bir şekilde kullanabilirsiniz. Böylelikle limit aşımı ve yüksek faturalar gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Internet’e bağlanmak için AirTies Kolay Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takmanız ve sadece ADSL abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterlidir. Kolay Kurulum CD’siyle birlikte bilgisayarınıza kurulan AirTies ADSL Hizmet Programı ile modeminizin ayarlarını kolay bir şekilde yapabilirsiniz

AirTies ADSL Hizmet Programı, modeminizin Firmware’inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin Firmware’ini otomatik olarak günceller. Güncel Firmware’i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir.

Air 5020 ADSL2+ 2 Port Modem Teknik Özellikler
ADSL özellikleri: T1.413, G.992.1 (G.DMT), G.992.2 (G.Lite), G.992.3/4 (ADSL2), G.992.3 AnnexL (RE-ADSL2), G.992.5 (ADSL2+), G.992.5 AnnexM, RE-ADSL2+
Bağlantı protokolleri: PPPoE, PPPoA, RFC1483 Bridging, RFC1483 Routing, ATM üzerinden klasik IP, PAP/CHAP
Desteklenen diğer protokoller: RFC2684, RFC2364, RFC2516, RFC1577, IEEE802.1d, RFC1631
Router ve Firewall: Gelişmiş Anti-DoS SPI Firewall;  IP ve MAC adresi bazında filtreleme; Port yönlendirme; DMZ; Statik IP yönlendirme; DHCP sunucu ve client; DNS Proxy; PPP (PAP/CHAP/MSCHAP)
UPnP Tak&Çalıtır özelliği
TR-069 desteği
Reset butonu ile fabrika ayarlarına dönüş imkanı
Portlar: ADSL(RJ-11), Power(5V DC), 1 x 10/100 Ethernet(RJ-45, auto MDI/MDIX), USB
LED'ler: Güç, Internet, ADSL, Ethernet, USB
VPN geçişi (VPN pass-through)
8 PVC desteği



Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title