Haberler

TBB Encümen Üyelerinden Denizli'ye Övgü

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Denizli'nin Son Dönemdeki Çalışmalarla Daha da Güzelleştiğini Belirterek, "Denizli'yi Güzel Bilirdim, Ama Son Dönemdeki Çalışmalarla Daha da Güzelleştiğini Görmekten Son Derece Mutluyum" Dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Denizli'nin son dönemdeki çalışmalarla daha da güzelleştiğini belirterek, "Denizli'yi güzel bilirdim, ama son dönemdeki çalışmalarla daha da güzelleştiğini görmekten son derece mutluyum" dedi.

TBB Başkanı Aytaç Durak ve encümen üyelerinden oluşan 10 kişilik heyet, Haziran ayı encümen toplantısının ardından belediyenin kente kazandırdığı yaptırımları inceledi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin ev sahipliğini yaptığı gezide, ilk olarak Ak Vadi Projesi kapsamında inşası devam eden bin 586 konutluk Akevler gezildi. Başkan Zeybekci, Bağırsak Deresi ve çevresindeki söz konusu inşaatların öncesi ve sonrası hakkında heyete bilgi verdi. Daha sonra, şehirlerarası bağlantı yolları üzerindeki 7 köprülü kavşak ve 5 yaya üst geçidinde incelemelerde bulunan TBB encümen üyeleri, Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni çok beğendi. Heyet gezinin son bölümünde ise Denizli Belediye Konservatuarı binasını gezdi. 3 yıl önceki yangında büyük bir bölümü zarar gören konservatuara hayran kalan heyet üyeleri, İncilipınar ve Çamlık parklarında yorgunluk attı. TBB ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, önceki yıllarda da Denizli'yi gezme fırsatı bulduğunu belirterek, "Denizli'yi güzel bilirdim. Ama Nihat Zeybekci'nin çalışmalarıyla daha da güzelleştiğini görmekten son derece mutlu oldum. Aslında en büyük mutluğumuz, burada karma karışık bir belediyeler zinciri vardı. Çok uzun yıllar önce yine belediyelerle ilgili toplantıya gelmiştim. Yıllarca belediyecilik yapısında bir değişme olmadığını gördüm. O zamanlar belediyelerin mutlaka birleşmesi gerektiğini vurgulamıştım. Aksi halde belediye hizmetlerinin halka ulaşması son derece zor olur pahalı olur, hatta sağlıksız olur. Şimdi 8-9 ay sonra yapılacak yerel seçimlerle bu karışıklık giderilecektir. Bu da bizim en büyük mutluluğumuz" dedi.

(AV-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title