Haberler

Taşköprü'de Yangın Panigi

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'ne Bağlı Aşağı Şehirören Köyü'nde Çıkan Yangında 2 Ev ve 2 Ahır Tamamen Yanarken, Yanan Evde Bulunan 2 Çocuk Son Anda Köylüler Tarafından Kurtarıldı.

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'ne bağlı Aşağı Şehirören Köyü'nde çıkan yangında 2 ev ve 2 ahır tamamen yanarken, yanan evde bulunan 2 çocuk son anda köylüler tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Taşköprü İlçesi'ne bağlı Aşağı Şehirören Köyü'nde Hüseyin Kaya'ya ait ahşap evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangının kısa sürede yayılması sonucu evin yakınında bulunan 2 ambar, 2 ahır ve sahiplerinin İstanbul'da oturduğu belirten Zeki Kaya'ya ait bir ev de tamamen yandı. Yanan evde bulunan 2 çocuk ise köylüler tarafından son anda kurtarıldı. Köyde yaklaşık 25 santimetre kar olması ve yolların buzlu olması sebebiyle, itfaiye araçları köye gitmekte zorlanırken, köylüler yangını söndürebilmek için uzun süre uğraştı. Zor şartlarda köye ulaşan Taşköprü Belediyesi ve Kastamonu Belediyesi'ne ait itfaiye araçlarının müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin de müdahale ettiği yangında büyük çapta maddi zarar olduğu bildirildi.

(AD-BÖ-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title