Haberler

St. Pauli'nin tepki gösterdiği Enver Cenk Şahin'e Nevşehir'den transfer teklifi

Türk futbolcu Enver Cenk Şahin'in, Instagram hesabından Barış Pınarı Harekâtı paylaşımı sonrasında kulübü St. Pauli tepki göstermişti. Milli futbolcuya Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan transfer teklifi geldi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Barış Pınarı Harekatı'na destek veren mesajı Almanlarda rahatsızlık uyandıran Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından St. Pauli'de forma giyen Türk futbolcu Enver Cenk Şahin'e sahip çıktı.

Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gurbetçi futbolcuyu Nevşehir'e davet etti. Oyuncunun Barış Pınarı Harekatı'na destek paylaşımının kulübünü çok rahatsız ettiğini ve yaptırım kararı alındığını belirten Arı, şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli futbolcu kardeşim, tesislerimizde yerinizi hazırladık. Resmi işler için ara transfer dönemini beklemek kaydıyla biz her şeye varız. Antrenman alanlarımız, hocalarımız, takımımız ve taraftarlarımız seni bekliyor. Şehir ve takım, duruşunu çok sevdi. Seni aramızda görmek istiyoruz. Gel bu gurbet özlemini bitirelim. Ait olduğun topraklarda, aynı olaya hırslanıp, aynı olaya sevindiğin vatandaşların seni bekliyor. Hiç düşünme, yarın sabahtan uçak biletini al ve gel. Nevşehir seni bağrına basacak."

St. Pauli'nin tepki gösterdiği Enver Cenk Şahin'e Nevşehir'den transfer teklifi

Arı'nın paylaşımına sosyal medya takipçileri ve TFF 3. Lig'de mücadele eden Nevşehir Belediyespor'un taraftarları da büyük destek verdi.

Enver Cenk Şahin, Instagram hesabından "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımız sizinle." şeklinde bir paylaşımda bulunmuş, St. Pauli Kulübünün internet sayfasından yapılan açıklamada, "St. Pauli, kulübün değerleriyle uyuşmadığı için paylaşıma ve içeriğine mesafe koyuyor." ifadesi kullanılmıştı.

St. Pauli'nin "Ultra" taraftar grubunun internet sayfasından yapılan açıklamada da Enver Cenk Şahin'in paylaşımı eleştirilirken, oyuncunun daha önce de benzer ifadeler kullandığı kaydedilmişti. Enver Cenk Şahin'in bir daha St. Pauli formasını giymemesini isteyen taraftar grubu, 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi talebinde bulunmuştu.

St. Pauli'nin tepki gösterdiği Enver Cenk Şahin'e Nevşehir'den transfer teklifi

Kaynak: AA / Spor

Enver Cenk Şahin Nevşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Türkoğlu:

Cenk Gardaş bir adım dahi geri adım atma, gerekirse transfer parasını biz toplar öderiz o hanslara, seni alır vatanına getiririz. Bizim kimseye eyvallahımız yoktur Türk Milleti olarak.

4
4
yanıtYanıtla
kanun önünde herkes eşit değilmiy di ?:

Belediyelerin Kuruluş Kanununda PROFESYONEL FUTBOL FAALİYETİ var mı ? Kanunda varsa, tamam, yoksa bu faaliyetler için yapılan harcamalar nasıl muhasebeleştiriliyor ? Hukukçuların görüşünü bekliyoruz. . .

4
2
yanıtYanıtla
858:

HAYATTA GELMEZ BUNLAR LAFTA MİLLİYETÇİ , BAK BAKAYIM ARA TRANSFER DÖNEMİNDE GELECEK Mİ?

2
4
yanıtYanıtla
gv:

kes lan dünbük senin topraklarında yaşayan sözde sanatçıların ağzını bile açmıyo utanmadan konuşuyosun

yanıt4
yanıt5
..:

senden daha milliyetçi. Adam duruşunu gösterdi hic olmazsa adama saygı göster. .....

yanıt1
yanıt0
Soul edge:

Gelmezzzz, milliyetçiyse şimdi görelim, Almanya yı bırakırda gelirmi!

4
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

Evet, git Türkiye''ye. O asalaklar vatan millet nedir bilmezler.

2
2
yanıtYanıtla
harun:

gelmez yemez gelmeyi

2
2
yanıtYanıtla
M.Çek:

Üç dört beş her neyse büyük takımlar, hemen bu oyuncuyu alın tribünde bile otursa yeter. Onurumuz gururmuzdur

1
1
yanıtYanıtla
Atsız:

Sahip çıkarız hemşerim yeterki vatan sevgin olsun

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title