Haberler

Zeki Çelik transferi için İngiliz devleri sıraya girdi! 15 milyon euroyu gözden çıkardılar

Güncelleme:

Lille'in şampiyonluğa ulaşmasında büyük katkısı olan Zeki Çelik'e İngiliz devleri talip oldu. İngiliz basını Arsenal, Tottenham ve Manchester United'ın milli futbolcumuz için 15 milyon euroluk teklif yapacağını iddia etti.

Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşan Lille'de milli futbolcumuz Zeki Çelik'e İngilizler kanca attı. İngilizler, A Milli Takım'ın yıldızı için 15 milyon euroyu gözden çıkardı.

GENÇ YAŞI SEBEBİYLE ARSENAL'İN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Sabah'ın haberine göre; Manchester United'ın Aaron Wan-Bissaka'yla forma savaşına girecek bir futbolcu aradığı ve Zeki Çelik'in de bu isim olabileceği yazıldı. Arsenal'in sağ beki Hector Bellerin'in ise geleceğinin belirsiz olduğu, İspanya'nın Real Betis takımına gidebileceği ifade edilirken, Zeki'nin bu bölge için önemli bir hamle olacağı belirtildi. Öte yandan milli futbolcunun genç yaşı da Arsenal teknik patronu Mikel Arteta için ikna edici bir faktör olabilir.

EURO 2020 SONRASI GELECEĞİ BELLİ OLACAK

Tottenham'da ise Serge Aurier ile yolların ayrılması gündeme geldi. 28 yaşındaki sağ bek, geçtiğimiz günlerde Tottenham'da bir döngünün sonuna geldiğini ve PSG'ye dönmeye sıcak baktığını söylemişti. Öte yandan Zeki ile ilgilenen bir diğer takım ise İnter. Achraf Hakimi'nin bu yaz PSG'ye imza atabileceğini belirten İngiliz basını, 24 yaşındaki deneyimli sağ bek Zeki Çelik'in ise İtalyan takımına katılabileceğini öne sürdü. Zeki Çelik'in Avrupa Şampiyonası'nın ardından geleceğinin belli olacağı ve Lille'in astronomik bir teklif gelmesi durumunda oyuncuyu satabileceği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zeki Çelik Lille Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Kukari Badi:

Türkiye'de 2 ligden görüp aldıkları adam birkaç yıl içinde bu seviyelere geldi. Türkiye'de kalsa en fazla küme düşmemeye oynayan bir Anadolu takımına giderdi.

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title