Haberler

Yusuf Yazıcı'nın menajeri bombayı patlattı! Lille'den sonraki durağı en sonunda netleşti

Güncelleme:

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Lille ve CSKA Moskova'nın prensipte anlaşmaya vardığını açıkladı. Yusuf, Rus ekibiyle sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'ya transfer olmak üzere. Rus kulübü Yusuf Yazıcı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayacak. Oyuncunun menajeri Adem Cebeci, milli futbolcunun CSKA Moskova ile sözleşme imzalamaya çok yakın olduğunu söyledi.

Yusuf'un menajeri bombayı patlattı! Lille'den sonraki adresi en sonunda netleşti

GÖRÜŞMELER BİTTİ

Adem Cebeci'nin Rus basını Sport 24'e yaptığı açıklamayı aktaran FutbolArena'nın haberinde, görüşmelerin bittiği vurgulandı.

"ANLAŞMAYA VARILDI"

Adem Cebeci, "Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova ile sözleşme imzalaması çok yakın. Kulüpler prensipte anlaşmaya vardı. Görüşmeler son derece olumlu ilerliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Cska Moskova Lille OSC Haberler

500

Yorumlar (1)

Ütopik Yorumcu:

Yazık etmiş ne işin var rusyada git avrupada devam etsene villereal sevilla tarzı takımlarda oyna ne bilim sproting porto gibi takımlara git ajax psv olabilir rusya sana göre değil

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title