Haberler

Yol kenarında dilenirken görülen eski NBA oyuncusu Delonte West rehabilitasyon ile hızla iyileşiyor

Güncelleme:

Uyuşturucu bağımlılığı ve bipolar bozukluk nedeniyle zor günler yaşayan ve yol kenarında yemekle para dilenirken görülen eski basketbolcu Delonte West'in rehabilitasyona girmesini sağlayan NBA takımı Dallas Mavericks'in sahibi Marc Cuban, West'in son halini paylaştı. Eski yıldızın hızla iyileşme gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.

Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban, eski oyuncusu Delonte West'in rehabilitasyon sürecinde nasıl ilerlediğine dair bir güncelleme paylaştı.

Cuban'ın Twitter'da paylaştığı iki fotoğraftan birinde West ve frizbi diskleri tutan diğer üç kişi görüldü. Diğerinde ise, West'in nehir gibi görünen bir yerde kürek çektiği göze çarptı.

Yol kenarında dilenirken görülen eski NBA oyuncusu Delonte West rehabilitasyon ile hızla iyileşiyor

"TIRMANIŞI SÜRÜYOR"

Cuban, "Hepimiz bugünle ilgili harika hissettirecek bir şeyler aradığımız için, işte sizlere Delonte West ile ilgili son güncellememiz. Hala zorlu bir savaşta, ama tırmanışı sürüyor!" şeklinde bir tweet attı.

Yol kenarında dilenirken görülen eski NBA oyuncusu Delonte West rehabilitasyon ile hızla iyileşiyor

Dallas'ın sahibi, internette West'in köprünün altında uyuduğu ve yiyecek ve para dilendiği görülen birçok fotoğraf paylaşıldığını gördükten sonra, eski oyuncusunun uyuşturucu bağımlılığıyla başa çıkmak için hızlıca harekete geçmiş ve West'in rehabilitasyona girmesini sağlamıştı.

NBA'de sekiz sezon oynamış olan eski NBA guardı kariyerinde maç başına 9.7 sayı, 3.6 asist ve 2.9 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dallas Mavericks Dallas Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (11)

titan:

İlk sigarayla merhabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım. Arkadaşım bir canavarmış, Maalesef çok geç anladım. Çakmak onun ellerindeydi.

34
3
yanıtYanıtla
Milyonlarca doları harcamış mı?:

Benim 1 milyon dolarım olsa ömür boyu bana yeter. Adamlar 10 milyonlarca doları bitirip sefil düşüyo işe bak

26
4
yanıtYanıtla
emir:

çok haklısın kardeşim türkler böyle yetişiyor çünkü ülkemiz batık yurtdısında aç kalma şansı yok türkün

yanıt1
yanıt2
Belkide:

Belkide onda olmayan sende vardir parayla alinamayan biseyler mesela aile, iyi arkadaslar, saglikli bir ruh. Bunlarin degeri kaybetmeden anlasilmaz

yanıt21
yanıt3
ziyaretçi:

adamlarda tüüketim çılgınlığı var biriktirme yatırımgibi düşünceeleri yok

yanıt16
yanıt0
32:

allah sağlık sıhhat versin alemlere gelen islamı kendisine nasip eylesin amin

7
1
yanıtYanıtla
deli eşref:

Amin kardeste..önce kendimize bakalim..nasil bir muslumaniz diye..lafta mi yoksa gercek musluman mi diye

yanıt3
yanıt2
Sümsüklü ŞEYH:

Âlemlere gelmemiş Ademe gelmiş sana da gelmiş de pek anlayamamişsın

yanıt2
yanıt0
Gym Gamer Girl:

UHgggg beyaz adamm

2
4
yanıtYanıtla
nerdesin micheal:

bizim micheal nerde

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title