Haberler

Yok artık Pendikspor! Theo Walcott'a imzayı attırmak için gemileri yaktılar

Güncelleme:

Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, dünyaca ünlü futbolcu Theo Walcott'un peşinde. İstanbul ekibi, Southampton ile sözleşmesi sona eren İngiliz futbolcuyu renklerine katarak Süper Lig'de kalıcı olacak bir takım kurma yolunda ilk adımları atacak.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bodrumspor'umağlup ederek Süper Lig'e yükselen Pendikspor, transferde çok büyük oynuyor. İstanbul ekibi, dünyaca ünlü futbolcu Theo Walcott'u gündemine aldı.

WALCOTT İÇİN HAREKETE GEÇECEKLER

Beinsports'un haberine göre, Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Pendikspor, güçlü bir kadro kurmak yolunda ilk adımı Theo Walcott ile atıyor. İstanbul ekibi, Southampton ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

GEÇEN SEZON 4 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

11 yıl Arsenal'de forma giyen Walcott, 2017-2018 sezonunda Everton'a transfer olmuştu. İngiliz futbolcu daha sonra buradan Southampton'a gitti. Walcott geçen sezon Southampton formasıyla 24 resmi maça çıktı ve 2 gol-2asistlik katkı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Theo Walcott Pendikspor İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

pusatalfa:

Fenerin korkulu rüyası geliyor .

26
7
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Tebrik ederim. Transfer olursa çok kaliteli olur.. FB olarak 37 yaşındaki forvet alıyoruz..Nerde bitik oyuncu var topluyoruz..Sinirden Artık Fenerbahçe maçlarını izlemem..

20
9
yanıtYanıtla
kuzeyli baba:

pendıkspor seneye avrupa da oynar cunku maddı yapısı kuvvetlı

15
7
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ümraniye gibi çıktığı gibi küme düşer

7
6
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Asansör takımmm

7
4
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Fenerbahçe açısından yine bir Pendik faciası yaşanır mı !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title