Haberler

Yok artık Crespo! Atletico Madrid maçında yaptıklarını gören Fenerbahçeliler "Keşke gitmeseydi" diyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'den La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Miguel Crespo yeni takımıyla ilk maçına dün akşam Atletico Madrid karşısında çıktı. Mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan yıldız futbolcunun performansını gören sarı-lacivertli taraftarlar, "Keşke gitmeseydi" şeklinde binlerce yorum yaptı.

Fenerbahçe'den La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Miguel Crespo, Atletico Madrid karşısında ilk maçına çıktı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Crespo'nun performansı, sarı-lacivertli taraftarları hayran bıraktı. Taraftarlar, Crespo'nun başarılı performansını görünce "Keşke gitmeseydi" şeklinde binlerce yorum yaptı.

İLK MAÇINDA AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Rayo Vallecano'ya kiraladığı Miguel Crespo'nun İspanyol ekibiyle çıktığı ilk maçta yaptıkları dikkat çekti.

"KEŞKE GİTMESEYDİ"

Crespo'nun başarılı performansına kayıtsız kalmayan sarı-lacivertli taraftarlar yıldız futbolcuya "Takımda kalmalıydı, keşke gitmeseydi" şeklinde binlerce yorum yaptı.

Yok artık Crespo! Atletico Madrid maçında yaptıklarını gören Fenerbahçeliler 'Keşke gitmeseydi' diyor

Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Atletico Madrid Rayo Vallecano Miguel Crespo Fenerbahçe La Liga Miguel Madrid Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Erdoğan Karacaoğlan:

ihtiyacı fenerin iyi futbola, futbolcuya. futbol tarihinin en büyük konsorsiyonunu oluşturdu koç holding. memleketin bütün köşeleri tutulmuş, zorla yarışın içinde tutuluyo fb. Delikanlı lığın ne olduğunu bilmeyenler delikanlı hakem sadece bizim maçlara istiyorlar.her gs maçı öncesi rakipler ve basın açıklama yapıyor. bir tane fb maçı öncesi tek kelime yok yorumcu ve külüplerden. yemezler. tiksindirdiniz ağlaklar futboldan bizi.

20
50
yanıtYanıtla
uğur yeni:

Haklısın kardeşim koç grubunun üstüne gidilmeli yapılanları kamu oyu görmüyor mu anlamıyorum CAS lı takımı nasıl tutabiliyorlar hala anlamıyorum şikebahçe fenerasyonu almış önüne koşturuyor

yanıt5
yanıt31
Ozan Polat:

Erdoğan, senin yaşadığın kafayı yaşamak için zamanında servet harcadığımı bilirim.

yanıt3
yanıt3
Haluk Ekici:

Ne yapmis onu da yazsaniz , kac tane top calmis, kac sefer ikili mucadele kazanmis. Iyi ki gitti , bir sonra ki duragi 2. Lig

24
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title