Haberler

Yok artık Berisha! 52 dakikada 4 gollük çılgın bir performansa imza attı

Güncelleme:

Fenerbahçe'den kiralık olarak Augsburg'a kiralanan Mergim Berisha, ligde Bayern Münih'i deviren golü atmasının ardından hazırlık maçında da coştu. Alman futbolcu, Augsburg'un Austria Lustenau'yu 5-1 yendiği maçta 52 dakikada 4 gol attı.

Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle Fenerbahçe'de düşünülmeyen Mergim Berisha, Bundesliga ekibi Ausgburg'a kiralandı. Alman golcü burada sergilediği performansla adından söz ettirdi.

52 DAKİKADA 4 GOL ATTI

Ausgburg'un Bayern Münih'i 1-0 yendiği maçta galibiyet golünü atan Mergim Berisha, Avusturya temsilcisi Austria Lustenau'yla yapılan maçta da çılgın bir performans sergiledi. Augsburg'un Austria Lustenau'yı 5-1 yendiği maçta Alman golcü 52 dakikada 4 gol attı.

"DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM"

Performansının artmasını ailesinin Almanya'da olmasına sebep olduğu belirtilen Berisha, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Ben bir aile insanıyım. Ailemle çok iyi bir ilişkimiz var ve daha sık görüşeceğimiz için mutluyum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mergim Berisha Bayern Münih Fenerbahçe Bundesliga Augsburg Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ÖNDER ÇELİK:

AİLE CANDIR.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title