Haberler

Yılmaz Vural ile Erman Toroğlu arasındaki cinsel organ muhabbeti ağızları açık bıraktı

Güncelleme:

Teknik Direktör Yılmaz Vural ile ünlü yorumcu Erman Toroğlu arasında YouTube'da yayınlanan bir programda geçen diyalog sosyal medyada büyük ilgi çekti. Toroğlu'nun "Tuvaletini yaparken görüyorsan kendi şeyini o zaman kilolu değilsin." sözlerine Vural'ın "Sen zenci misin?" demesi stüdyoyu kahkahaya boğdu. O anlara ait video kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

YouTube'da yayın yapan Endesxspor kanalında teknik direktör Yılmaz Vural ile ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun "Atış Serbest" programında herkesi şaşırtan bir sohbet gerçekleştirdi.

"BEN HALK ÇOCUĞUYUM"

Erman Toroğlu'nun, "Bak oğlum bak, ben halk çocuğuyum. Tuvaletini yaparken görüyorsan kendi şeyini o zaman kilolu değilsin." dedi. Bu sözler üzerine Yılmaz Vural'ın verdiği cevap ise stüdyoyu kahkahaya boğdu.

"SEN ZENCİ MİSİN?"

Yılmaz Vural, Erman Toroğlu'nun bu sözleri üzerine "Sen zenci misin?" dedi. İki isim ve stüdyodakileri gülmekten kırıp geçiren o anlar sosyal medyada da büyük ilgi gördü. O anlara dair video kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Yılmaz Vural Haberler

500

Yorumlar (2)

Hamit Gündoğdu:

Yılmaz Vural taşı gediğine koymuş ve Erman Toroğlunun ofsayta olduğunu belirlemiş.;)))

50
7
yanıtYanıtla
Alp Sah:

Yahu erman hocam ,sen bu saatten sonra alttan yukarı baksan yine göremezsin,

46
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title