Haberler

Yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü dünya devi Liverpool'dan

Güncelleme:

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde golcü arayışlarını sürdürüyor. Birçok ismi gündemine alan Fenerbahçe bu kez büyük oynuyor. Sarı lacivertli ekip, Liverpool ile yollarını ayırması beklenen Roberto Firmino ile ilgileniyor.

Fenerbahçe, tüm dünyanın konuşacağı bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Ajansspor'un haberine göre, Sarı Lacivertliler, Liverpool'un Brezilyalı golcüsü Roberto Firmino'yu kadrosuna katmak istiyor.

JOSHUA KING'İN ARDINDAN FIRMINO

Norveçli oyuncu Joshua King'i kadrosuna katan Fenerbahçe, tecrübeli oyuncuyu yardımcı forvet olarak kullanmak istiyor. ROGON menajerlik şirketiyle iyi ilişkiler içinde olan Fenerbahçe, yine bu şirketin oyuncusu olan Roberto Firmino'yu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü dünya devi Liverpool'dan

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Liverpool'da yeni transferle birlikte geçen sezon formasını kaybeden Brezilyalı golcü Firmino takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. 7 sezondur Liverpool'da forma giyen Firmino, Premier Lig takımıyla 231 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 71 gol atarken 51 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Firmino Fenerbahçe Liverpool Haberler

500

Yorumlar (1)

alperenlive:

Fenerbahçe yıllardan sonra ilk defa bir sezona en büyük şampiyon adayı olarak giriyor.

34
26
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title