Haberler

Jesus'un takımına yenilince çıldırdı! Ronaldo'dan Arabistan'ı karıştıracak +18'lik hareket

Güncelleme:

Dün akşam oynanan hazırlık maçında Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'e 2-0 yenilen Al-Nassr'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, maç sonu önüne atılan Al Hilal formasını şortunun içine soktuktan sonra taraftara geri attı. Ronaldo'nun bu hareketi futbolseverlerden büyük eleştiri aldı.

Suudi Arabistan Pro Lig ekipleri Al Hilal ile Al Nassr hazırlık maçında karşılaştı. Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al Hilal mücadeleyi ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

RONALDO ÇILDIRDI

Maçın bitiminde ise beklenmedik bir olay meydana geldi. Bir Al Hilal taraftarı Al Nassr'ın yıldızı Ronaldo'ya Al Hilal'in formasını fırlattı. Önüne atılan formayı görünce çılgına dönen Ronaldo, formayı şortunun içine soktuktan sonra taraftara geri fırlattı.

TEPKİ YAĞDI

Milyonlarca hayranı olan yıldız futbolcunun bu skandal hareketi mücadelenin önüne geçti. Ronaldo'nun bu davranışı futbolseverlerden büyük eleştiri aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Jorge Jesus Al Nassr Al Hilal Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Dua Sare:

Arablar sevinmiş dir bu harekete

60
12
yanıtYanıtla
Bükücü:

Arapların istediği tarzda bir futbolcu işte bu. Birde Ronaldo'yu severdim ama bu hareketi derinden etkiledi beni :((

31
23
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Bükücüğüm, kaç santim derinden etkilendin, Ronaldo’nun ilk vukuatı değilki bu.

yanıt10
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title