Haberler

Voleybol: Halkbank Genç Erkekler Balkan Şampiyonası

Sırbistan'dan Zrenjanin kentinde düzenlenen Halkbank Genç Erkekler Voleybol Balkan Şampiyonası'nda Karabağ'ı 3-1 mağlup eden Türkiye üçüncü oldu.

Sırbistan'dan Zrenjanin kentinde düzenlenen Halkbank Genç Erkekler Voleybol Balkan Şampiyonası'nda Karabağ'ı 3-1 mağlup eden Türkiye üçüncü oldu.

Halkbank'ın sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye, Sırbistan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Karadağ ile Romanya'nın katıldığı şampiyonanın son gününde, Yunanistan ile Sırbistan final maçında karşı karşıya geldi.

Final müsabakasında Yunanistan'ı 25-20, 18-25, 25-21 ve 25-18'lik setlerle 3-1 mağlup eden ev sahibi Sırbistan, birinciliği elde ederken Yunanistan ikinci oldu.

Şampiyonada üçüncülük maçında Türk Milli Takımı ile Karadağ karşılaştı. Karadağ'ı 21-25, 25-18, 25-19 ve 25-23'lük setlerle 3-1 yenen ay-yıldızlılar Balkan üçüncüsü oldu.

Günün diğer sıralama maçlarında Romanya, Bosna Hersek'i 3-0 yenerek beşinci, Makedonya da Bulgaristan'ı 3-0 yenerek turnuvayı yedinci bitirdi.

Şampiyonada, final sıralaması şu şekilde oluştu:

1. Sırbistan

2. Yunanistan

3. Türkiye

4. Karadağ

5. Romanya

6. Bosna Hersek

7. Makedonya

8. Bulgaristan

9. Moldova

Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Halk Bankası Yunanistan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title