Haberler

Usain Bolt, Borussia Dortmund'la Yeniden Antrenmana Çıkacak

Güncelleme:

Dünyaca ünlü sprinter Usain Bolt, Alman ekibi Borussia Dortmund'la tekrar antrenmana çıkacağını söyledi.

Kırılması zor rekorlara imza atarak adını atletizm dünyasına altın harflerle kazıyan Usain Bolt'un futbolculuk aşkı bitmiyor.

''HERKES ŞAKA YAPTIĞIMI SANIYOR''

Jamaikalı eski atlet, yaptığı açıklama ile bir kez daha Borussia Dortmund antrenmanlarına katılacağını söyledi. Bolt, futbolculuk kariyeri hakkında ''Bu önemli bir şey. Herkes şaka yaptığımı, eğlendiğimi düşünüyor ama ben ciddiyim!'' şeklinde konuştu.

''YENİ BİR REKABET GEREKİYOR''

İkinci kez Dortmund ile antrenmanlara çıkacağını belirten Bolt, ''Birkaç hafta içinde Dortmund'a gideceğim. 3 hafta boyunca takım ile birlikte çalışacağım. Daha iyi olmam, kendimi geliştirmem gerekiyor. Hayatımda yeni bir rekabet gerekiyor. Çok sıkı çalışıp kendimi adadım. Gerçekten futbol oynamaya çalışacağım. Farklı bir şey deniyorum.'' sözlerini kullandı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Usain Bolt Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

MAL LA BU ADAM:

BU MAL NAPMAYA ÇALIŞIYOR LA BU YAŞTA FUTBOLMU ÖGRENİYOR :)))))))la doguştan yetenektir futbol, biri bu kazmaya koşmayla olmayacagını söylesin baltaya

3
1
yanıtYanıtla
W:

BAŞARILI OLUR İNŞALLAH

2
0
yanıtYanıtla
Bordo bere:

Burdan Dortmund lu yöneticilere sesleniyorum 13 sene futbol oynadim Türkiyede maddi imkansizliklar yüzünden samsunspordan gönderildim maalasef babamin yöneticilerin cebine koyacak parasi yokdu anlayan anladi...calismak zorundaydim sonra askerlik evlendim almanyada Dortmund un 30 km uzaginda kaliyorum yasim 29 acaba benide denermisiniz yoksa tek bildigi kosmak olan kendini Cronaldo ve messi gibi starlarla esit gören bu arkadasi sadece turistik amacli mi denersiniz... Koskoca Dortmundun ugrastigi islere bak Param yok de param...! Para bittide bugün Dortmund la antremana cikan adama yarin mls den teklif gelir bunu biliyoruz... Ama sen 100 metre sprinteri hic birsey degilsin (futbol adina)

1
0
yanıtYanıtla
mesut baba:

Daha önce noldu ki ???

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title