Haberler

Futbolcuları dolandıran Seçil Erzan'ın ifadesi: Para bende değil, birilerinin kolundaki saatlerde, yazlıklarında, cebinde

Güncelleme:

Yüksek karlı gizli fon vaadiyle futbolcular dahil birçok kişiyi dolandıran Seçil Erzan'ın mahkemede ifadesi ortaya çıktı. Erzan asıl dolandırılanın kendisi olduğunu belirtip "Para birilerinin evlerinde, arabasında, kolundaki saatlerde, yurtdışı seyahatlerinde, ikinci evlerinde, üçüncü yazlıklarında, cebinde." dedi.

Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 19 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın ifadesi ortaya çıktı. Erzan söz konusu paraların kendisinde olmadığını söyledi.

MAHKEMEDE KENDİNİ SAVUNDU: PARALAR BENDE DEĞİL

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında olduğu kişileri "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandıran banka şube müdürü Seçil Erzan 20 Kasım'da hakim karşısına çıktı. Sözcü'den İsmail Saymaz'ın ulaştığı ifadeye göre Erzan paraların kendisinde olmadığını söyledi. "Paralar nerede?" sorusunu cevaplandıran Erzan, "Birilerinin evlerinde, arabasında, kolundaki saatlerde, yurtdışı seyahatlerinde, ikinci evlerinde, üçüncü yazlıklarında, cebinde..." dedi.

Ünlü futbolcuları dolandıran Seçil Erzan'ın ifadesi ortaya çıktı

TERİM'İN ADINI ANMAK İSTEMEDİ

Erzan savcının "İlk kim geldi size?" şeklinde sorusunu yanıtlandırırken ise Fatih Terim adını anmaktan kaçındı. Erzan, art arda gelen soruların ardından "Tamam" dedi. Terim'i tanıdığını ve aralarında para ilişkisinin olduğunu belirtti.

NE OLMUŞTU?

Ünlü futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Volkan Bahçekapılı'nın da aralarında bulunduğu futbol dünyasının 18 ünlü ismini milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan'ın ünlü teknik adam Fatih Terim'in adını kullanarak milyonlarca dolar dolandırıcılık yaptığı iddia edilmişti.

Sanık Erzan'ın "özel belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından 69 yıldan 226 yıla kadar hapsi istendi. Sanıklar Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk'ün ise aynı suçlardan 3 yıl ile 65 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılmaları talep edildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde 20 Kasım 2023'te 4'ü tutuklu 7 sanık hakim karşısına çıkmıştı. Mahkeme heyeti, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar vererek, duruşmayı 12 Ocak 2024'e ertelemişti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Spor

Seçil Erzan Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

ahmey bulut:

Asil soru Terim nerde? Davada niye adi bile gecmiyor?

433
12
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

KERIZLER OLMASA, AKILLILAR ZENGIN OLAMAZDI ! IMZA, SÜLÜN OSMAN : ))

271
11
yanıtYanıtla
Taner ARAPLILI:

bu kadını aklamıyorum ama tek suçlu bu kadın mı? ellerindeki dolarları verip 1 ayda 2 katına çıkarmak umuduyla ki bu hiçbir yatırım aracı ile mümkün değilken aslında kim kimi dolandırmaya çalışmış.. bukadar aptalı bulmuşken bari kendini zengin etseydi

193
4
yanıtYanıtla
Nurettin Reçber :

Nitelikli dolandırıcılık 69 yıldan başlıyorsa kayiller neden 10 yılda dışarı cıkıyor ? Çalıştığım ofise geçenlerde bir adam geldi. Birini öldürmüş ve 10 yıl sonra afdan faydalanıp dışarı cıkmış. Gelmiş para istiyor.

139
6
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Bence bu kadinda suc yok yoksa kadini doverlerdi veya oldururlerdi , bakin fon sahipleri cok uzgun bakmiyor bence bu faiz isinden para kazandilar , vergi isleri ne uldu , bu islerin icinde bilmedigimiz seyler var , gercek cikacak ortaya , valla bu hanimi kukla gibi oynatmislar , oyuna getirmisler , paralar nerde?

101
7
yanıtYanıtla
bekir yapici:

1970li yillarda misir carsisinin arka sokaginda bir adam o zamana göre bazi degerli denecek seylere kazi kazan yaptirirdi bir gün 3 arkadas kurnazlik yapalim dedik haftaliklarimizi yatirip kartin tamamini kazidik sadece 1 tirnak cakisi cikti bizde bu sahtekarlik diyerek o zaman sirkacide olan subeye sikayet ettik ve ertesi güne kadar dayak yedik sucumuz boyumuza yasimiza bakmadan dolandiriciyi dolandirmak istemisizmis anlayan anlamistir.

78
4
yanıtYanıtla
İsmail Doğan:

İsbilirligi var diyorsun yani.

yanıt33
yanıt3
gunay yanug:

paralar terim abimde

72
5
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Türkiye ile avrupa birligi anlasmasi nedeni ile banka ve emlak bilgileri otomatikman avrupaya bildiriliyor onlarda bize bildiriyor fakat avrupada bir bankaya para yatirirken nerden aldin fiye hesap veriyorsun sözlü degil belgelerle cok basit paralar nerde

60
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

fazla açık vermemiş edebiyat yapmış şifreli konuşmuş sanki para adalarda modalarda kutularda der gibi

53
8
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title