Haberler

Ünlü futbolcu Luiz Adriano'nun eşi Ekaterine Dorozhko, arabasında Türkçe şarkı dinledi

Güncelleme:

Palmeiras forması giyen ünlü futbolcu Luiz Adriano'nun eşi Ekaterine Dorozhko sosyal medyayı salladı. Ünlü model, arabasındayken yaptığı paylaşımda Tarkan'ın Şımarık şarkısıyla Mustafa Sandal'ın İsyankar parçasına yer vererek Türk taraftarlardan beğeni topladı.

Brezilyalı ünlü futbolcu Luiz Adriano'nun eşi Ekaterina Dorozhko sıkı bir Tarkan ve Mustafa Sandal hayranı çıktı. 23 yaşındaki Dorozhko, Instagram hesabından arabasındayken yaptığı paylaşımda Tarkan'ın "Şımarık" şarkısını dinleyerek dans etti.

Bir başka paylaşımında ise Dorozhko, Mustafa Sandal'ın "İsyankar" şarkısıyla video çekti. Ekaterine Dorozhko'nun bu paylaşımları, sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Ünlü futbolcu Luiz Adriano'nun eşi Ekaterine Dorozhko, arabasında Türkçe şarkılar dinledi

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALMIŞTI

İki yıl boyunca Spartak Moskova forması giyen ve şampiyonluklar yaşayan Luiz Adriano ile evli olan Ekaterina Dorozhko, yıldız futbolcunun geçen yaz Palmeiras'a transfer olmasının ardından tehdit mesajları aldığını açıklamıştı.

Ünlü futbolcu Luiz Adriano'nun eşi Ekaterine Dorozhko, arabasında Türkçe şarkılar dinledi

"BAKIN RUS GELİYOR"

Instagram hesabından bir paylaşım yapan ünlü model, "Başlangıçta Brezilya'da maça gittiğimde insanlar bana bakarak 'Bakın, Rus geliyor, hahaha' diye bağırma cesaretine sahiplerdi. Her gün, benim ve ailemin ölmesini istediklerini söyleyen mesajlar attılar. Çünkü siyah bir adamla evliydim" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü futbolcu Luiz Adriano'nun eşi Ekaterine Dorozhko, arabasında Türkçe şarkılar dinledi

"ŞANSLIYIM"

Dorozhko, "Şanslıyım çünkü çelik gibi sinirlerim var ve bu mesajları dikkate almayı bıraktım" diyen Dorozhko, George Floyd'un ölümünden sonra sokaklardaki binlerce protestocuya duyduğu sempatiyi de dile getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Sandal Luiz Adriano Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

Kemal:

Yabancılar ne şansı biri türkçe bi kelime konuştumu yada şarkı dinledimi bizim ülkede ilah oluyor ulan yani siz hergün ingilizce fransız ca şarkı dinliyonuz oda bi kere Tarkan dinledi ne oldu yani bu sovanistlere varya

28
1
yanıtYanıtla
fff:

bir şarkı dinledi diye haber oluyor. . insanları gözümüzde bukadar büyütmeyelim. .

29
0
yanıtYanıtla
Öğretmenlere Yarım Maaş:

1 senedir yatan öğretmenler.polis asker tapu vergi nüfus çalışsın siz yatıp maaşım az deyin.tebrikler..

7
13
yanıtYanıtla
İçiniz rahat etsin:

Sevin diye yazıyorum öğretmenlerin ek dersleri verilmeyecek yani paraları kesildi mutlu ol öğrenci yok okul yok ama yine de öğretmen okula mi gitsin derdin ne senin anlamadım birçok öğretmen uzaktan eğitim yapıyor mecburen eğer öğretmen maaşına kesintiye ülke ekonomisi duzelcekse emin ol bunu birçok öğretmen kabul eder.

yanıt0
yanıt1
dame tu cosita:

tas gibi hatun bomba

10
5
yanıtYanıtla
MELİS:

2. resim şahane ötesi bayıldım ama ben daha özelim, güzelim.

11
1
yanıtYanıtla
Berber:

Hah tamam artık sırtımız yere gelmez

8
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Ekonomi tavan yapar şimdi

yanıt3
yanıt0
SEVİNİN KÜÇÜKLER ÖVÜNÜN BÜYÜKLER LALALAAA:

Türkiyemiz için tarihi bir olay bugünü milli bayram olarak ilan etsinler.

9
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Hatun, da mis gibi Masallah.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title