Haberler

Uğurcan Çakır'a Türkiye'yi yasaklayan başkan, Avrupa için ise tek bir şart koydu

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ı Türkiye'den bir takıma satmayacaklarını açıklamıştı. Doğan, milli eldivenin Avrupa'da ise prestijli bir takıma gitmesi halinde Trabzonspor'dan ayrılmasına izin verecek.

Adı Galatasaray ile anılan Uğurcan Çakır için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan son noktayı koyarak, Türkiye'den bir takıma satış yapılmayacağını açıklamıştı. Doğan, Çakır'ın satışına Avrupa'dan prestijli bir kulüpten teklif gelmesi halinde onay verecek.

PRESTİJLİ BİR KULÜBE GİTMESİ İSTENİYOR

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın, kulüp çıkarlarının yanı sıra Uğurcan Çakır'ın prestijli bir kulübe gitmesini istediği ve böyle bir teklif gelmesi durumunda milli eldiveni satacak.

ROMA PEŞİNDE

Trabzonspor'un Uğurcan Çakır'dan beklentisi ise 12 milyon euro. 2027 yılına kadar bordo-mevililerle mukavelesi bulunan milli kaleci, son kararı yönetime bıraktı. Uğurcan Çakır ile Roma ve Nottingham Forest'ın ilgilendiği biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Doğan Uğurcan Çakır Trabzonspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

YİĞİT TÜRKALP:

bu çöpü kimse almaz zaten....

21
23
yanıtYanıtla
Yusuf Açıkyıldız:

GALATASARAYA gitmesi şart. Eğer başarı istiyorsa

11
22
yanıtYanıtla
Doğuş:

Lafa gelince milli, milliyetçi. Kendi ülkesinde kaleciyi oynattırtmıyor

18
8
yanıtYanıtla
Cevap :

Prestijli takıma gidecekmiş yurt dışında o zaman turşusunu kurun. :)

9
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title