Haberler

Ufuk Ceylan, İstanbul Başakşehir'e Transfer Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Ufuk Ceylan, İstanbul Başakşehir'le 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Ufuk Ceylan ile 2+1, Borussia Dortmund ile Almanya U-16 formasını giyen genç oyuncu Cihan Yıldız ile ise 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir'deki kulüp binasında düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Ayvacı, kaleci Ufuk Ceylan ve genç oyuncu Cihan Yıldız katıldı.

"DAHA ÇOK FORMA GİYME ŞANSI BULACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BURAYA GELDİM"

İmza töreninde konuşan Ufuk Ceylan, anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, "İlk Başakşehir ile görüşmeye geldiğim vakit başkanımız ve hocamız ileriye dönük projelerinden bahsettiler. Bende bu projelerin içerisinde olmak istedim. Burada daha çok forma giyme şansı bulacağımı düşündüğüm için de buraya transfer oldum." dedi.

"REKABET HER ZAMAN İYİDİR"

Volkan Babacan ile yaşayacağı forma rekabeti için ise Ufuk Ceylan, "Volkan ile daha önceden de tanışıyorum. Hep beraberdik zaten. Rekabet her zaman iyidir. Önemli olan takımın başarısı. Rekabet bize başarıyı getirecektir." ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Cihan Yıldız ise Başakşehir'e transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Ufuk Ceylan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title