Haberler

Türk futbolunda kazan kaynıyor! Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Galatasaray'dan olay bir paylaşım geldi. Maçtaki hakem kararlarına sert tepki gösteren Galatasaray cephesi paylaşımına, ''Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı. Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak'' notunu düştü.

Fenerbahçe, sahasında 2-2 berabere kaldığı Alanyaspor maçında liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı. Galatasaray cephesinden ise maç sonu olay bir paylaşım geldi.

"KOMİK BİR PENALTI"

Hakem yönetimini sert eleştiren sarı-kırmızılılar paylaşımına, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı. Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" notunu düştü. Galatasaray'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

İşte Galatasaray'ın o paylaşımı;

Türk futbolunda kazan kaynıyor! Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Bakmadan Geçme

Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı?
Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

500

Yorumlar (21)

ekrem celebi :

bır fenerlı olarak soyluyorum.harbıden macı ızledım tek kelıme ıle rezıllıktı..boyle sampıyon olacaksak olmayalım..bedavadan penaltı ayrıca 1 kırmız kart cıkmalıydı

277
52
yanıtYanıtla
Fatih LAÇİN:

Yörü Lan

yanıt7
yanıt13
Tumbak:

Benim bildiğim Fener taraftarı böyle yorum yapmaz, kesin Galatasaraylı show yapıyor.

yanıt23
yanıt21
uğur altınay:

galatasaraylı olarak soylüyorum rakip bize yapılan kıyakları twit atsa karakter sayısı yetmez bence bu konuda ses etmeyelim

74
153
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

bir fenerli olarak söylüyorum acil ismail kartal istifa

142
40
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

BURADAN HER İKİ KULÜP YÖNETİCİ VE TARAFTARLARINA SESLENİYORUM BİRBİRİNİZE SATAŞMAK YERİNE İŞİNİZE BAKIN DOĞRU YADA YANLIŞI YORUMCULARA BIRAKIN... İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE HAKKINIZ YOK...

106
28
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Hazir TS HAKKI OLAN ALIN TERi 2011 Sampiyonlugunu Lale Kokulu Fenevrasyondan Geri Alsin

71
47
yanıtYanıtla
Serkan Gümüşsoy:

Galatasaray yine aynı ayak peşinde. Geçen senede Fenerbahçe sezona çok iyi başlamış Galatasaray baya bir geriye düşmüştü. geçen yıl Galatasaray ortalığı velveleye vermiş sonuç Galatasaray şampiyon. Bu yılda aynı ayaklar.

12
41
yanıtYanıtla
Tumbak:

Serkan Bi çüüüüş yahu? G.S şampiyon olacağını şimdiden kabullenen kanarya spor taraftarının resmen.

yanıt6
yanıt4
Objektiflik:

bir gsli olarak söylüyorum rakiplerden midem bulandı hakemlerden midem bulandı artık fener güzel oynuyor hakediyor taylan gibi oyuncular varken lig böyle keyifsiz olur böyle şampiyon olacaksak hiç olmayalım

12
14
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title