Haberler

Türk Futbolunda İlk Defa Uzatma Dakikalarında Ekstra Oyuncu Değişikliği Yapıldı

Güncelleme:

Türkiye futbol tarihinde ilk kez, uzatma devresinde dördüncü oyuncu değişikliği hakkı kullanıldı. Üç oyuncu değişikliği hakkını kullanan Akhisarspor'da Onurcan Güler, Bilal Kısa'nın yerine oyuna girdi.

Türkiye Süper Kupasında oynanan Galatasaray-Akhisarspor karşılaşması ilklere sahne oldu.

Yeni kurallar gereği üç oyuncu değiştirme hakkını kullanan bir takım karşılaşmanın uzaması sonucunda ekstra bir oyuncu değişikliği daha yapabiliyor.

Galatasaray-Akhisarspor maçının uzatma dakikalarında Saffet Susic, Bilal Kısa'nın yerine oyuna Onurcan Güler'i dahil etti ve yeni kural Türkiye'de ilk kez kullanılmış oldu.

FATİH TERİM'DE EKSTRA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINI KULLANDI

Fatih Terim de uzatmalarda devreye giren 4. değişiklik hakkını kullandı. Sarı-kırmızılılarda Nagatomo'nun yerine Carole oyuna dahil oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Bilal Kısa Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Şikeci fatih:

Fatih ağa ne oldu ? Bu sefer ak hisar yatmadı yenemediniz Gomis geçen sezon nasıl gol kıralı oldu biliyoruz gs nasıl şampiyon olmuş onuda biliyoruz. Terim gerçekten teknik direktör olsaydı gider başka bir ülkede her hangi bir takımı şampiyon yapar bırakın, almanya, italya, ingiltere yi gitsin arabistan''da bir takımı şampiyon yapsın ozaman teknik direktör diyelim. . . .

1
5
yanıtYanıtla
metin:

hacı o bu değilde bu Galatasaray şampiyonlar liginde averaj takımı olur

3
2
yanıtYanıtla
Co hart:

Hahahahahaha gs ye gecirdiler

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title