Haberler

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Newton'ın yerine Abdullah Avcı'yı düşünüyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da yönetim, teknik direktör Eddie Newton ile yollarını ayırmayı planlıyor. Adaylar arasında Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı ve bordo mavililerin efsane futbolcuları Şota ile Fatih Tekke bulunuyor.

Süper Lig'de sezona beklenenden oldukça uzak bir şekilde başlayan Trabzonspor'da, Eddie Newton'ın yerine teknik direktör arayışları başladı.

Geçtiğimiz sezon son haftalarda kaybedilen şampiyonluğun ardından Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Trabzonspor, takımın başına İngiliz antrenör Eddie Newton'u getirmişti. Süper Lig'e yine şampiyonluk parolasıyla giren Karadeniz ekibinde, ilk 6 hafta sonunda istenen sonuçlar gelmedi.

Sadece bir galibiyet alabilen ve topladığı beş puanla zirvenin uzağında kalan bordo-mavililerin, son olarak Fenerbahçe'ye 3-1 yenilmesi camianın sabrını taşırdı. Alınan mağlubiyetin ardından Trabzonspor yönetimi dün telekonferans yöntemiyle bir toplantı yaptı.

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Newton'ın yerine Abdullah Avcı'yı düşünüyorŞota Arveladze

ŞOTA VE FATİH TEKKE GÜNDEMDE

Yönetim kurulu, bu konudaki tüm sorumluluğu Başkan Ahmet Ağaoğlu'na verdi. Ağaoğlu'nun da yönetim kurulunun da teknik direktör değişikliği konusundaki kararını kısa süre içerisinde vermesi ve bunu kamuoyuna açıklaması bekleniyor. Bordo-mavili kulüpte toplantıda gündeme gelen isimlerin Abdullah Avcı, Fatih Tekke ve Şota olduğu öğrenilirken, bazı yöneticilerin de farklı isimler önerdiği öğrenildi. Ancak daha önce bir görüşme gerçekleştirilen ve rakamsal konular dahil tüm konuların masaya yatırıldığı Abdullah Avcı'nın ise ön planda olduğu öğrenildi. Bu konuda birkaç gün içinde sıcak gelişmeler bekleniyor.

AVCI İLE GÖRÜŞME YAPACAK

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Abdullah Avcı ile bir iki gün içinde bir araya geleceği belirtildi. Ağaoğlu sezon başında Avcı ile bir araya gelmişti. 57 yaşındaki hoca bir sunum gerçekleştirmiş ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi taraflar yeniden bir araya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Eddie Newton Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

GADDAR:

DESENİZE TS BU SEZON PERTİNYO !!! TS ABDULLAH AVCI YA KALDIYSA GEÇMİŞ OLSUN !!!

6
1
yanıtYanıtla
Harun:

Newton un yardımcısı yok mu onu göreve getirin. Basiretsiz yönetim. Ahmet Ağaoğlu nu televizyonlardaki yorumlarından akıllı adam sanmıştım o da boş çıktı

4
1
yanıtYanıtla
1234:

avcı olmaz şota ya da tekke en mantıklısı eğer ligin en kötü futbol oynayan takımlarından birine 1 sıfırdan maç veriyorsan yapacak bişey yok

3
0
yanıtYanıtla
BJK:

ŞU ADAMA ESKİ BEŞİKTAŞLI DEMEYİN AYAR OLUYORUM

2
1
yanıtYanıtla
2011:

Çupamuzu verunnnn

1
2
yanıtYanıtla
drj:

abdullah avcıya bırakın sistemi kursun

1
2
yanıtYanıtla
1907:

Hocayı mocayı bırakın şampiyonluk hazırlıklarına başlayın çünkü yüzüncü yılınıza şunun şurasında ne kaldı

1
1
yanıtYanıtla
YORGUN:

ABDULLAH AVCI, TEKNİK DİREKTÖR OLSAYDI BEŞİKTAŞ''TA KALIRDI. SPORTİF BAŞARISI OLMAYAN BU ZATI KULÜBÜMÜZDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ.

1
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

ya ne peptullahı gidin efsanelerinizden fatih gökdeniz şota. şotayı alın biraz lige renk gelsin ya

1
0
yanıtYanıtla
TS:

Yahu yine TRABZONSPOR haber sayfasına sıradan ve zeka seviyesi düşük sözüm ona dalga geçtiğini sanan zavallı ezik cücükler doluşmuş TS sizde depresyon yapmış farkında değilsiniz bu böyle olmaz bence bir psikiyatriste görünün !!!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title