Haberler

Trabzonspor'un Sözleşmesini Feshettiği Onur Kıvrak: Futbolu Bırakıyorum

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği ve 12 yıl boyunca bordo-mavili formayı giyen Onur Kıvrak, futbolu bırakma kararı aldı.

Trabzonspor' da bir süre önce kadro dışı bırakıldıktan sonra geçtiğimiz gün sözleşmesi feshedilen Onur Recep Kıvrak, başka takımda oynamayacağını, futbolu bırakmaya karar verdiğini söyledi.

Yerel Karadeniz Gazetesi'nden Osman Başkır'a konuşan Onur'un çarpıcı açıklamaları şöyle:

"Hakkımda yalan yanlış şeyler yazıldı. Eğer ben paracı olsam ve hakkım olanda ısrarcı olsaydım serbest kalacaktım. Paramı da çatır çatır alacaktım. Trabzonspor'a transfer yasağı gelecek, belki de 2 yıl transfer yapamayacaktı."

"BİR DAHA BU ŞEHRE DÖNMEMEK ÜZERE İZMİR'E GİDİYORUM"

Bana ödeyecek paraları yoktu ama sırf Trabzonspor zor durumda kalmasın diye her şeyi sineye çektim ve bana önerdikleri şartları kabul ettim. Burada 12 yılım geçti. 6 yıl kaptanlık yaptım. Artık bir daha bu şehre dönmemek üzere İzmir'e gidiyorum. "Trol hesaplarla sosyal medyadan üzerime saldırıldı ancak Trabzonspor'a olan sevdam yüzünden bunların hepsini önemsemeyip bir kenara attım. Çok yıpratıldım."

Trabzonspor'un Sözleşmesini Feshettiği Onur Kıvrak: Futbolu Bırakıyorum

"HERKES HAKKINI HELAL ETSİN"

Tesislerde rahmetli Dozer Cemil'in bir sözü asılı. Diyor ki, 'Ben Trabzonspor'un takım kaptanıyım. Gerekirse futbolu bırakırım ama başka bir takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam.' Bu söz benim düsturumdur. Artık benim için bu iş bitti. Futbolu bırakıyorum. Ailemin de kararı bu yönde. Herkes hakkını helal etsin."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Onur Recep Kıvrak Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (57)

ahmet avcı:

onur kıvrak trabzonspor için verdiğin emeklere teşekkürler . klüp sana yakışanı yapmadı ama sen kendine yakışanı yaptın. her ne olursa olsun bu taraftar seni unutmaz . verdiğin kara için yolun açık olsun umarım şenol hoca gibi iyi bir hoca olur türk futboluna katkı sağlamaya devam edersin. yolun ve bahtın açık olsun

16
25
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

enayi diye sana derler babanin takimimiydi da alacaklarini istemedin yok o olacakmis bu olacakmis yahu sana ne olacaklardan al alacagini resmi yoldan olsun bitsin bunuda yapmassan avucunuyalarsin

16
13
yanıtYanıtla
ts li umut:

sanada buyakışır kaptan yolun açık olsun

20
7
yanıtYanıtla
KAPTAN:

Adamsın kaptan. Ellerine sağlık. Harika kurtarışların unutulmayacak. Son yıllarda performans düşüklüğü olsa da fazlasıyla hizmet ettin. Türkiyede şartlar böyle. Sanki futbolcular silah zoruyla sözleşme imzalatmış ve para almış gibi bir hava var. Asıl suçlu bu paraları verenlerde ama onlara laf yok. Bir trabzonsporlu olarak paranın bir kısmını almanı ve futbola devam etmeni isterim. Yolun açık olsun.

21
3
yanıtYanıtla
ünal:

onursuz kıvrak dansöz , nolduuu, edep karakter yoksunu

3
20
yanıtYanıtla
futbol:

fb alex se yazık etti trabzon sporda onura yazık etti

4
16
yanıtYanıtla
hami mandirali:

adam gibi adam duruşudur bu. ama bizim millet koltuk sevdalısı olduğu için bu tarz olaylar garip gelebilir. hem trabzonspor a hemde trabzonspor taraftarına ders niteliğinde bir eylemdir. benim gözümde zirvedesin kaptan.

15
5
yanıtYanıtla
:

BUNLAR KENDİLERİNİ NE SANIYOR . BUNLARI BU HALE GETİRENLER TARAFTARLAR İŞTE . FARKETMİYOR TS GS FB BJK HEPSİ BÖYLE . ŞU KONUŞMALARA BAK SANKİ GÖRENDE TAKIMI SENELERCE ŞAMPİYON YAPTI SANIR .

13
7
yanıtYanıtla
CEZA:

Sen adamsın koçum. Sana çıkarları için laf söyleyenler sözde ts lum diyenler utansın. Arka planda neler döner biz bilemeyiz ama sergilediğin tavrı birçok TS li başaramamıştır ve yapmamıştır. Allaha emanet ol. Sana laf söyleyen TS liler de dahil olmak üzere tüm camia adına saygılar

18
1
yanıtYanıtla
BEJEKEM:

cebin para doldu tabi bende olsam futbolu bırakırdım.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title