Haberler

Trabzonspor, Slovenya'da hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

Trabzonspor, yeni sezon öncesi Slovenya'da yurt dışı kamp çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Macaristan'ın MOL Fehervar takımıyla hazırlık maçı yapacak olan bordo-mavililer, antrenmanlarını da aksatmıyor. Teknik direktör Bjelica, genç kaleci Kağan için Oliver Kahn benzetmesi yaptı. Trabzonspor, Slovenya kampındaki 3. hazırlık karşılaşmasını yarın oynayacak.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında Slovenya'daki hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Macaristan'ın MOL Fehervar takımıyla bu akşam hazırlık maçında karşı karşıya gelecek bordo-mavililer, sabah da bir antrenman gerçekleştirdi.

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde, Slovenya Futbol Federasyonuna ait sahada gerçekleştirilen antrenmana, tedavisi için İspanya'ya giden Fernandez katılmadı.

Antrenman yaklaşık 1 saat sürerken bordo-mavili oyuncular, hücum organizasyonları üzerinde durdu. Son bölümde teknik direktör Bjelica, genç oyuncuları özel çalıştırdı.

Genç kaleci Kağan'a Kahn benzetmesi

Teknik direktör Bjelica, genç oyuncuların şut çalışması sırasında 20 yaşındaki Kağan Moradaoğlu için Alman eski kaleci Oliver Kahn benzetmesi yaptı.

Zaman zaman kaleye şut çeken Bjelica, başarılı kurtarışları sonrasında genç file bekçisine "Oliver Kahn" diye seslendi.

3. karşılaşma yarın

Trabzonspor, yarın da Slovenya kampındaki 3. hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

Bordo-mavililer, yarın TSİ 12.30'da Slovenya ekiplerinden Slovenya temsilcisi Celje ile Lübliyana'da karşı karşıya geldikten sonra kampın ilk bölümünü tamamlamış olacak.

Karadeniz ekibinde oyuncular, 3 gün izin yaptıktan sonra tekrar Slovenya'da toplanacak.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Oliver Kahn Macaristan Slovenya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title