Haberler

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor

Güncelleme:

Trabzonspor, Süper Lig'in 5'inci haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Milli takımlardan dönen futbolcular da takımla çalışmalara başladı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 5'inci haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti. Ülkelerinin milli takımlarında yer alan 2 futbolcu kente dönerek takımla çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 5'inci haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hafta sonu oynanacak maçın hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde saat 11.00'de çalışan bordo mavililer, antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma çalışması yaptı. Koordinasyon ve sonuçlandırma çalışması ile devam eden idman çift kale maç ile sona erdi. Ülkelerinin milli takımlarında olan ve kente dönen Uğurcan ve Bardhi, Beşiktaş maçı hazırlıklarına katıldı.

Trabzonspor hazırlıklarına yarın saat 10.30'da yapılacak antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title