Haberler

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor

Güncelleme:

Trabzonspor, lige verilen milli arada Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıktan dönen futbolcuların da takımla birlikte çalıştığı idmanda, Batista Mendy yer almadı.

Trabzonspor, lige verilen milli arada Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.

Süper Lig'e verilen milli arada çalışmalarına devam eden Trabzonspor, ligin 5'inci haftasında Beşiktaş ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde saat 11.00'de idman yapan bordo mavililer, antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma çalışması yaptı. Pas çalışması ve aerobik çalışmayla devam eden antrenman, yarı alanda oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Ülkelerinin milli takımlarında olan futbolcuların yer almadığı idmanda, sakatlıktan dönen ve idmanlara çıkmaya başlayan Trezeguet ile Fernandez de takımla birlikte çalıştı. Trabzonspor'un dün akşam kente getirdiği ve resmi sözleşmeyi henüz imzalamayan Batista Mendy idmanda yer almadı.

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın saat 10.30'da yapacağı idmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title