Haberler

Tolunay Kafkas'tan Feghouli'ye verilen cezaya tepki: Anlama özürlüler var

Güncelleme:

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, PFDK'nın Sofiane Feghouli'ye verdiği 5 maçlık cezaya sert bir tepki gösterdi. Kafkas, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak çok zor. Daha ileri gitmek istemiyorum. Kendi çıkarım ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzospor'u konuk edecek Fatih Karagümrük'te teknik direktör Tolunay Kafkas, karşılaşma öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TRABZONSPOR'A ÖNLEM ALDIK"

Tolunay Kafkas, maç değerlendirmesiyle ilgili olarak "Trabzonspor güçlü ve iyi bir takım. Trabzonspor'un da hedefi kupayı kazanmak. Biz de finale çıkmak istiyoruz. Oyunun gelişimi bizim lehimize olabilir eğer maç planımız istediğimiz gibi tutarsa. Bugün ben ümitliyim. Trabzonspor'un bazı opsiyonlarına önlem aldık. Özellikle nasıl pres yapacağımızla ilgili ilk maçta sıkıntılar yaşamıştık. Şimdi biraz daha pres yapabilecek oyuncu sayımız fazla. Umarım bugün o gücümüzü ortaya koyar ve tur atlayan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas'tan Feghouli'ye verilen cezaya tepki: Çok sinirleniyorum

"BAZI ANLAMA ÖZÜRLÜLER VAR"

Kafkas, Sofiane Feghouli'ye PFDK'nın verdiği 5 maçlık cezanın sorulması üzerine, "Feghouli maçta kırmızı kart gördü. Karar doğru. Ondan somra da hakeme itirazda bulundu. Hiçbir problem yok. 5 maçı verdiler. Benim anlatmaya çalıştığım şu; Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki şeyler doğruysa ben hiçbir şey söylemiyorum. Adaletli olmak çok kolay bir iş, adil olmak çok zor. Daha ileri gitmek istemiyorum. Kendi çıkarım ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum. Biz buraya gelirken dürüstçe geldik, namusluca geldik. Hata yaptık mı? İnsani hatalar çok yaptık. Ama kendi çıkarım ve menfaatim için bir şey istemedim. İnsani hatalar olur. Bunun takdirini de kamuoyuna bırakayım, ne diyeyim yani" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Sofiane Feghouli Tolunay Kafkas Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (7)

Nuri Aga:

Trabzon da taraftar döven fenerli futbolculara ceza veremediler...

34
34
yanıtYanıtla
Mehmet Ceylan:

Adam diyor, anlama özürlüler var diyor

yanıt5
yanıt0
Hasan YILDIZ:

Fenerli futbolcular tribüne çıkıpta mı taraftarı dövdü. Taraftarın sahada ne işi var???

yanıt11
yanıt2
Hasan YILDIZ:

Tolunay her zamanki gibi trabzona yine yenildi, bazı takımların eski oyuncuları eksi takımlarına yenilerek hatır şikesi yapıyorlar

9
2
yanıtYanıtla
Seko:

Bu cezayıda galatasaraydan bilirler şimdi...

2
2
yanıtYanıtla
Dfdff Dfdfdg:

sadece balonsun tolunay iğne icardinin elinde haftasonu iyi hazırlan patlayacaksın

2
1
yanıtYanıtla
Oktay Özpınar:

Çok basit Tolunay gs maçınızda oynamasın istiyor tff sende bunu çok iyi biliyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title