Haberler

Tffhgd'den Açıklama Açıklaması

"Son dönemlerde hakemlikte yakalanan başarıyı kıskanacaklarına destek versinler"

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yönetim Kurulu, futbol hakemliğinde yakalanan başarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

TFFHGD'den yapılan yazılı açıklamada, eski hakem Selçuk Dereli'ye tepki gösterdi.

Son dönemlerde hakemlikte yakalanan başarıya dikkat çekilen açıklamada, derneğin genel başkanlığını yapmış bir kişinin gerçekleri saptırmaya çalıştığı iddia edilerek, şunlar kaydedildi:

"(Hakemler huzursuz. FIFA kokartlı hakemler arasında iletişimsizlik var. Birbirlerinin arkasından dedikodu yapıp, küfür ediyorlar) şeklindeki uydurma değerlendirmelerle gerçekleri saptırmaya çalışmasını kendisine yakıştıramadığımızı ifade etmek istiyoruz. Kendi hakemlik dönemlerini unutup, hakemlerimizi başarısızmış gibi göstermeye çalışmak, futbol kamuoyuna karşı olumsuz bir tablo yaratmak, kendilerine malzeme yaratmaya çalışmaktan başka işe yaramayacaktır. Bu tür asparagas haberlerle kendi çıkarlarını öne çıkarma heveslilerini şiddetle kınıyoruz. Selçuk Dereli ve onun gibilerinden, özellikle son dönemlerde hakemlikte yakalanan başarıyı kıskanacaklarına, destek vermelerini bekleriz. Hakemlik yapmış kişilere yakışanın da bu olması gerektiğini hatırlatmak isteriz." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Selçuk Dereli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title