Haberler

Gözler TFF'de! Trabzonspor'un şampiyonluğu ertelenebilir

Güncelleme:

Antalyaspor maçından 1 puan alması halinde şampiyonluğunu garantileyecek olan Trabzonspor'a bu sonuç yetmeyebilir. Beşiktaş'ın Trabzonspor'la 1-1 biten maçta yapılan kural hatasıyla ilgili sunduğu başvuru bugün TFF'de görüşülecek. Maçın tekrarı yönünde bir karar çıkarsa şampiyonluk için 1 puan yetmeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısı, Trabzonspor'un şampiyonluk planlarını da etkileyecek. Akşam'daki habere göre; toplantının gündeminde Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmanın tekrar edilmesi talebi de var.

TFF'de kritik toplantı! Trabzonspor'un şampiyonluğu ertelenebilir

ZORBAY KÜÇÜK'ÜN HATASI

Beşiktaş yönetimi 31.haftada oynanan maçta hakem Zorbay Küçük'ün ceza sahası içindeki endirekt serbest vuruşu yanlış yerden kullandırarak kural hatası yaptığı iddiasıyla tekrar başvurusunda bulunmuştu.

TFF'de kritik toplantı! Trabzonspor'un şampiyonluğu ertelenebilirİşte o pozisyon

47. DAKİKADAN İTİBAREN TEKRARLANACAK

TFF Yönetim Kurulu'nun bugün gerçekleşecek toplantısının gündeminde konunun görüşülmesi ve karara bağlanması bekleniyor. Eğer tekrar yönünde bir karar çıkarsa mücadele pozisyonun olduğu 47. dakikadan itibaren tekrarlanacak. Trabzonspor böyle bir karar durumunda Antalyaspor karşısında şampiyonluğunu ilan etmek için kazanmak zorunda. Fenerbahçe'nin kazanması halinde 1 puan Karadeniz ekibinin şampiyonluğu için yeterli olmayacak.

Kaynak: Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Trabzonspor Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (54)

Hamit Gündoğdu:

O maç Beşiktaş'ın hakkiydi inşallah tekrarlanır ve Beşiktaş galip gelir. Trabzonspor da şaibeli bir şekilde kazandığı maçlardan birisinin hesabını vermiş olur.

172
212
yanıtYanıtla
ihtiyar:

şampiyonluk trabzonun hakkı kudurmayın yada kudurun yaw

yanıt116
yanıt85
senar:

Zorunuza gidiyor biliyoruz, yıllardır İst takımlarının şampiyon oldukları senelerde kazandıkları maçlara bakın önce, hangi maçlarda şaibe var görürsünüz.

yanıt48
yanıt37
mustafa Can:

UEFA şike yapan kulüpler arasında bjk de var. Neyin edebiyatını yspıyosun

yanıt25
yanıt16
Oguz Güdür:

Doğru söylüyorsun şikeyle önü kesilen takım aynı şekil şikeyle şampiyon edildi nokta

90
177
yanıtYanıtla
HUSEYIN CELIK:

Başta tüm İstanbul ve Anadolu'dan da Trabzonu hazmedemeyen kulüpler olmak üzere Beşiktaş ta ağlamayı kessin ŞAMPİYON TRABZONSPOR. Hadi işinize bakın kendiniz bileği bükemediniz maşa kullanalım diyorsunuz. Güle güle

138
123
yanıtYanıtla
Fatih :

kuyruğunla mı yazdın la hamsi :)

yanıt68
yanıt78
Aleksandr Sallandir:

Ben kırk yıl daha bekleyeceksiniz lan

yanıt1
yanıt0
mustafa :

TFF kimi isterse şampion odur bu yıl trapzonun olmasını istiyor trabzon olur 3 yıldır 4 büyük takımın maclarındaki hakem hatalarını fifa incesin ali koc tan sonra fenerin en az 2 şampiyonluğunu caldılar.

93
134
yanıtYanıtla
ihtiyar:

fenerin neyini çaldılar allah aşkına son haftalarda top oynadı neyini hangi sene haketti acaba

yanıt59
yanıt52
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title