Haberler

TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Hamit Altıntop Futbol Zirvesi'ne katıldı

Güncelleme:

TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, FIFA'nın Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde düzenlediği Futbol Zirvesi'ne katıldı. Zirvede global futbolun plan ve projeleri tartışılıyor.

SERHAN TÜRK / İSTANBUL, TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop FIFA'nın Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde düzenlediği Futbol Zirvesi'ne katıldı.

FIFA Başkanı Gianni Infantino, 2023-2027 yılları arasındaki global futbolun plan ve projelerini tartışmak üzere Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde futbol zirvesi düzenliyor. Futbol zirvesine, altı konfederasyondan 211 FIFA üyesi davet edildi. Organizasyonda Türkiye'den ise TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt yer aldı.

Cidde'de olan Altıntop ve Eröğüt, Futbol Zirvesi'nin ardından FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda yarın Manchester City ile Fluminense arasında oynanacak final karşılaşmasını da takip edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Suudi Arabistan Hamit Altıntop Futbol Uluslararası Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title