Haberler

Tarihe geçecek! İşte Arda Güler'in Fenerbahçe'yi ihya edecek bonservisi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'e, Alman devi Borussia Dortmund talip oldu. Bu sezon performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan 17 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertliler, en az 30 milyon euro bonservis bedeli biçti. Arda'nın transferi bu rakam üzerinden gerçekleşirse genç futbolcu Fenerbahçe tarihinin en pahalı satışı olacak.

Bu sezon 24 maçta forma şansı bulan Arda Güler, 7 gol ve 9 asist üretti. Performansıyla Avrupa devlerinin radarına giren 17 yaşındaki yıldız futbolcu için Alman ekibi Borussia Dortmund harekete geçmeye hazırlanıyor.

FENERBAHÇE KAPIYI 30 MİLYON EURODAN AÇTI

Akşam'da yer alan habere göre, Bundesliga devi Borussia Dortmund, Arda Güler'i kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe, Alman ekibine başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler için kapıyı 30 milyon eurodan açtı.

DORTMUND GİRİŞİMLERİNİ HIZLANDIRDI

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, Fenerbahçe'nin geleceğiyle umut vadeden genç yıldızı Arda Güler için harekete geçti. İspanyol basınında yazanlara göre Alman temsilcisi, 17 yaşındaki genç futbolcu için girişimlerini hızlandırdı.

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇEBİLİR

Fenerbahçe, Borussia Dortmund'un istediği Arda Güler'den en az 30 milyon euro bonservis bedeli bekliyor. Şayet bu transfer beklenen rakamla gerçekleşirse Arda Güler sarı-lacivertli takımın yaptığı en pahalı oyuncu satışı olarak tarihe geçecek. Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 resmî maçta 1047 dakika süre aldı. 17 yaşındaki genç oyuncu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Dortmund Bundesliga Fenerbahçe Arda Güler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

Hamdi Baba :

Bizim en büyük özelliğimiz bu işte. Bi arada Salih uçanı alacak para basılmadı derdik. Hele Emre mor. Ya Beşiktaş’taki vida. Bi ara 40 milyon dolar diyorlardı.

3
3
yanıtYanıtla
Hüseyin Ertuğ:

Bu çocuk farklı usta

yanıt1
yanıt2
Eren İsmail:

Zaten olay bu. 30 a satıp 15 alıp tekrar 35_40 satacaksin. Birde şampiyonlar ligi grupları geçersen paralar gelsin. Yoksa ifla olmaz bu lig. Bjk yi gördük yok pjanicmis yok barmen mis boş bunlar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title