Haberler

Taraftarlara seslenen Diagne'nin mesajı yürek burktu: Lütfen beni sevin

Güncelleme:

Hazırlık dönemi ve Avrupa elemeleri maçlarında ortaya koyduğu performansla takımda kalması istenen Mbaye Diagne, taraftarlara seslendi. Taraftarla çok kez gerilim yaşayan Diagne, sevilmek istediğini yazdı. Mbaye Diagne, "Sevilmek istiyorum. Beni severseniz sizin için he şeyimi veririm. Burnumu bile vermeye hazırım. Ben gerçek bir adamım. Eğer bugün buradaysam oluşturduğum kredi sayesindedir" dedi.

Takımdan ayrılması beklenen Falcao ve formsuz Mohamed, Mbaye Diagne'ye mecbur bıraktı. Senegalli forvet de kiralıktan döndükten sonra oldukça iyi performans gösterdi. Takım arkadaşlarının attığı toplarda doğru zamanda doğru yerde oldu, girdiği pozisyonları gole çevirdi. Diagne şu anda takımın birinci santrforu haline geldi. Ancak oyuncu ayrılmak istiyordu, fakat gösterdiği performans sonrası onun da fikri biraz değişti.

Taraftarlara seslenen Diagne'nin mesajı yürek burktu: Lütfen beni sevin

"SEVİLMEK İSTİYORUM"

Diagne, devam etmek için 'sevilme' şartı koştu. Senegalli oyuncu sosyal medya hesabından, "Sevilmek istiyorum. Bana saygı duymanızı istiyorum. Eğer beni gerçekten severseniz, sizin için her şeyimi veririm. Burnumu bile vermeye hazırım. Ben gerçek bir adamım. Eğer buradaysam, bu oluşturduğum kredi sayesindedir" mesajıyla taraftarlara seslendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (1)

vedat cici :

ben bi taraftar olarak takımda kalmalı derim adam komple golcü ama hoca takıntılı gomiste olduğu gibi

26
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title