Haberler

Tanju Çolak, Yılmaz Vural'a 500 bin TL değerinde tazminat davası açtı

Güncelleme:

Adana Demirspor'da 2 yıl önce sportif direktör olarak görev yapan Tanju Çolak, teknik direktör Yılmaz Vural hakkında suç duyurusunda bulunarak, kendisi için söylediği sinkaflı küfürler ettiği video nedeniyle 500 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Tanju Çolak'ın Yılmaz Vural'ın kendisi hakkındaki "Pote'nin her ay aldığı 40 bin Euro'dan 5 bin Euro'yu alıyormuş. O.... çocuğu, hırsız" sözleri nedeniyle piyasada iş bulamadığını ve bundan dolayı tazminat davası açtığı öne sürüldü.

"TANJU ÇOLAK ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM, KAYBETMEK İSTEMEM"

Konu ile ilgili konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise "Çok özel bir konu, bunu konuşmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Tanju Çolak çok sevdiğim bir arkadaşım. Tanju Çolak'ı kaybetmek istemem. Tanju haklıdır da görüntüye göre davranmasında. Bizim ona karşı saygısızlığımız olmaz. Özür de diledim. Kendisi bir karar almış ve bu kararından da vazgeçmedi. Mahkemelik bir durum olursa da adaletin kestiği parmak acımaz derler. Bana göre konunun kapanması gerekiyordu kapanmadı...

"ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ"

Yapılacak bir şey yok. Ülkemizde böyle kumpaslara gelmiş o kadar çok vaka var ki... Benim tek üzüldüğüm konu Tanju ile aramızda bu polemiğin yaratılması oldu. Benim söylemlerimden dolayı Tanju piyasada iş bulamıyor diye bir şey varsa bu duyumdur, bu durum dedikodudan öte bir şey değildir. Adaletin kestiği parmak acımaz!" diye konuştu.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Tanju Çolak Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

paragöz TANJU:

YOLA BİLDİĞİMİ YOLAYIM KAFASIYLA AÇMIŞTIR DAVAYI. . FUTBOL BU KENDİSİ ZAMANINDA KİM BİLİR KİMLERE SAYDIRDI. DERDİ PARA YOLMAK. KENDİNİ KÜÇÜLTÜYOR BU DAVRANIŞLA

14
1
yanıtYanıtla
DELİ DİVANE:

Yılmaz vural a yapılan yanlış hepimize yapılmıştır yılmaz hoca yanlız değildir

8
1
yanıtYanıtla
vatandaş.:

haksız diyenler o küfürler kendilerine edilse acaba ne yaparlardı. boş boş konuşmayın adam ağzına sahip çıkamıyor. paso küfür ediyor. bugüne kadar büyük takımlara gelemediyse en büyük nedenlerinden biride ağzının durmayışıdır. küfür etmeyi meziyet sanıyor sığır.

4
1
yanıtYanıtla
Sinoni:

Tanju çolak bir kaçak mercedese futbol hayatını bitirdi. Evliyken hülya avşarla birlikte oldu . Yılmaz vuralda düşük bütçeli anadolu takımlarına hocalık yapıp kendini futbola adadı antalya sporun küme düşmesini hazmedemeyip odadsında intihara kalkıştı polisler ve takımın görevlileri silahı elinden almaya çalıştılar. Kısacası tanju çolak kim yılmaz vual kim.

4
0
yanıtYanıtla
Avrupa gol kralına af etmek yakışır..yılmaz abi :

SARI

1
2
yanıtYanıtla
Uni fb:

Tanju abi sana yakismadi.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title