Haberler

Tahir Karapınar'ın F.Bahçe mutluluğu: 4 gün değil de 4 yıldır görevdeymişim gibi hissettim

Güncelleme:

Hes Kablo Kayserispor'u 2-1 yenerek 7 maçlık galibiyet hasretine son veren Fenerbahçe'de teknik direktör Tahir Karapınar, teknik ekibin kendisini çok çabuk kabul ettiğini söyledi ve "4 gündür çalışıyoruz ama sanki 4 yıldır Fenerbahçe'deymiş gibi hissettim" değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Tahir Karapınar, Kayserispor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından konuştu.

Maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Karapınar ; "Biz maçtan önce bütün analizleri yapmıştık, çok iyi hazırlanmıştık ancak her hikaye istediğiniz gibi gitmiyor. 13. dakikada 10 kişi kaldık. Benim de ilk maçımdı ve bu galibiyette katkısı olan bir ekibimiz var, onlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"EKİP BENİ KISA SÜREDE KABUL ETTİ"

Fenerbahçe'de kısa bir süredir görev yapmasına rağmen bu sürenin 4 sene gibi geçtiğinin altını çizen Karapınar, "4 gündür çalışıyoruz ama sanki 4 yıldır Fenerbahçe'deymişim gibiydim, ekip beni kısa sürede kabul etti. Takımda bazı sıkıntılar vardı, Vedat'ın sakatlığı vardı ancak kullanmak zorunda kaldık. Emre Belözoğlu çok büyük bir karakter" dedi.

Hakemler hakkında yorum yapmaktan kaçınan başarılı futbol adamı, "Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Ozan "İsteyerek basmadım" diyor. Tüm takımlar için kararlar standart olursa bizim için problem yok." ifadelerini kullandı.

"YÖNETİM EN DOĞRU KARARI VERMEK İÇİN ÇALIŞIYOR"

Geliş süreci ile alakalı konuşan Karapınar, "Buraya gelişim çok ani oldu. Altyapı koordinatörü olarak anlaştım ve bu 8 maçta bana görev verdiler. Büyük bir onur. Taraftarlarımıza rahat olmalarını söylemek istiyorum. Fenerbahçe yönetimi en doğru kararı vermek için çalışıyor. Beni de çok araştırarak buraya getirdiler. Biz çok konuştuk. Burada katkım olacağına inanıyorum. Ben bir çok camiada çalıştım ve iz bırakmaya çalıştım. Burada da iz bırakmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tahir Karapınar Kayserispor Fenerbahçe Karapınar Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Gerçek Fenerli.:

Helal olsun sana be adam. . . Küme düşecek adamı zar zor yendin. Kahramanlık taslıyorsun. Daha önünde ne takımlar var. 2ay sonra şalvarını giyip güdersin gibime geliyor. Fazla böbürlenme.

1
3
yanıtYanıtla
Sahibinin Sesi.:

Küme Düşecek Takımı Zorlan Yendin. Şimdiden Havalara Girme. Havanı Söndürecek Takımlar Var.

0
3
yanıtYanıtla
Alper:

8 kullanımlık sallama cay gibi ))

0
1
yanıtYanıtla
YA BİZ:

Ya biz ne yapalım, bütün ömürboyu FB li olarak. Hele şu son 2 yıl, hiç görmeseydik keşke diyecem ama aklı evvellerin oy çokluğu ve ile başkan, medyanın algılatması sonucu seyirci ile Hoca değişikliği, birilerinin para kazanma adına transfer plansızlığı, bu noktaya getirdi FB mi, burdan Sn YILDIRIM a ve Aykut KOCAMAN a sesleniyorum, çıkın artık ortaya kurtarın bizi bu gidişattan.

0
0
yanıtYanıtla
KAÇ NUMARA:

AYAKKABI GİYİYORSUN Kİ İZ BIRAKASIN . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
HOCA:

SUS FENER GAYSERİYİ TESADÜFEN YENİYOR SEN SUS FENERBAHÇE İÇİN BU BAŞARI DEĞİL. . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title