Haberler

Survivor'da Nisa, Sercan'ın aynı takımda olma isteğini "Yapamam" diyerek reddetti

Güncelleme:

Survivor'da oynanan kaptanlık oyununun ardından yapılan seçimlere Nisa'nın Sercan için söylediği sözler damga vurdu. Kaptan olan Ardahan'a Nisa'yı takıma alması yönünde telkinde bulunan Sercan, Nisa'nın "Sercan orada, yapamam" cevabıyla büyük hayal kırıklığına uğradı. Sercan böylece, Nisa tarafından 2. kez reddedilmiş oldu.

Survivor'da geçtiğimiz hafta ilk kez oynanan ve takımların mavi kırmızı olarak ayrılmasını sağlayan kaptanlık oyunu, bu hafta 2. ve son kez oynandı. Yunus Emre'nin elenmesiyle birlikte 9 kişinin kaldığı Survivor'da, yarışmacılar kaptan olmak için parkurda var güçleriyle mücadele verdiler.

Kaptanların, bireysel performanslara bakılarak belirlendiği oyunda son dörde kalan isimler Evrim, Ardahan, Yasin ve Cemal Can oldu. 4 yarışmacının da kora kor mücadele ettiği oyunda başarılı olan iki isim Survivor Ardahan ve Survivor Cemal Can oldu.

Konseydeki seçme avantajı ise, iki kaptan arasında oynanan tek oyun ile Ardahan'ın oldu. Konseyde en dikkat çekici anlardan biri de Nisa'nın Sercan Yıldırım hakkında söylediği sözler oldu.

"SERCAN ORADA, YAPAMAM"

Cemal Can ilk tercihini Berkan'dan yana kullanınca Sercan Yıldırım, Ardahan'a Nisa'yı seçmesi yönünde telkinde bulundu. Ardahan, Nisa'ya doğru yönelip 'Nisa gelecek misin' diye sordu. Fakat Nisa'nın yanıtı Sercan orada, yapamam" oldu. Sercan Yıldırım da bu esnada "Sormadan al" diyerek Ardahan'ı ikna etmeye çalıştı ancak Yasin devreye girerek Ardahan'ın takımına dahil oldu. Yasin burada Nisa'ya "Kendimi feda ettim" dedi. Nisa "Yapma" dese de Mavi Takım'a dahil olan isim Yasin oldu.

Survivor'da Nisa, Sercan'ın aynı takımda olma isteğini 'Yapamam' diyerek reddetti

SERCAN'IN NİSA'YA AÇILMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Survivor'da Sercan Yıldırım'ın açık artırma sırasında "Nisa'ya kıyamıyorum" sözleri damga vurmuş ve sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu. Acun Ilıcalı," Sercan'ın Nisa'ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan'dan Sercan'a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem" demişti.

"ERSİN AĞABEY NASILSA, SEN DE ÖYLESİN"

Nisa'ya platonik bir aşk beslediği belirtilen Sercan Yıldırım, Nisa ile konuşmuş ve "İnsanlar burada kendi içerisinde duygusal bir şeyler de yaşıyor. Sen ne düşünüyorsun?" diyerek Nisa'ya olan duygularını ifade etmişti. Nisa ise "Her şey için teşekkür ederim. Böyle bir şey yok. Ersin ağabeyi nasıl görüyorsam sen de öylesin. Mert ağabeyi de öyle" diyerek Sercan'ı reddetmişti.

Survivor'da Nisa, Sercan'ın aynı takımda olma isteğini 'Yapamam' diyerek reddetti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sercan Yıldırım Ardahan Haberler

500

Yorumlar (33)

adanalı:

sercan o uyuzu ne yapsın piskopatın teki o kız

23
24
yanıtYanıtla
Gül gulen:

Asıl sorunlu sercan

yanıt16
yanıt2
ADEM:

Ha. . Nisa kendisini çocuk gibi gördüğü için (ki kendide bunu ifade etmişti zaten) psikopat oluyor. Sercan ise diğer yarışmacıların konuşmalarından da anlaşıldığı kadarıyla sürekli küfürler ettiği için son derece efendi oluyor değil mi? Önce İNSAN olmayı ve İNSAN gibi düşünebilmeyi bilmek gerek. Allah, o zekayı İNSAN olunabilinsin diye bahşetti, hayvansı içgüdüler için değil.

yanıt12
yanıt3
Tufan:

Sercan orada aşk meşk için mi bulunuyor, Aycana da mavi boncuk verdi, biraz yarışma kurallarına aykırı değilmi acaba, kötü örnek sanki

30
8
yanıtYanıtla
yorumcu:

yarışmanın tek kuralı var dostum reytring alsın yürüsün. . .

yanıt11
yanıt2
nurcan:

ben olsam ben de istemezdim sercan çok antipatik duruyor

25
10
yanıtYanıtla
Abaküs:

Sercan da tipine kılığına bakmadan bebek gibi kıza yazıyor.

19
9
yanıtYanıtla
s:

ne buyuk sorun ülke okonomısı buna baglıydı . . guzel haber bizi bilgi sahibi yaptıgınız için tşk

21
7
yanıtYanıtla
İsmet amcaoglu:

Tebrikler Nisa kabul etme sen bu gençliği perişan etme Sercan sana layık değil konuşmaları hoş değil kırıcı biri

18
9
yanıtYanıtla
Istanbul:

Dunya nelerle uğraşıyor bir böyle milleti oyalayan kendini seyrettiren programlar var,bu insan oğlu cahil kalmaya mahkum program sahibina para kazanmaya mahkum

18
8
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title