Haberler

Süper Ligde Şampiyonluk İddaa Oranları Belli Oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 2018-19 sezonu şampiyonluk bahis oranları belli oldu. Galatasaray, 2,30'luk oranla zirvede yer aldı.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda geride kalan 4 haftanın ardından şampiyonluk oranları açıklandı. Geçen sezon mutlu sona ulaşan Galatasaray 2.30'luk oranla favori. Beşiktaş 2.90'la plase. Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in oranları ise 6.00...

İşte 4 haftanın ardından şampiyonluk oranları:

Galatasaray - 2.30

Beşiktaş - 2.90

F.Bahçe - 6.00

Başakşehir - 6.00

Kasımpaşa - 25.00

Trabzonspor - 30.00

Kayserispor - 60.00

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lefter Küçükandonyadis Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

AlpBJK:

Beşiktaş bu yıl şampiyon olur. İkinci kim olur, onu bulmaya çalışın. İkincilik de TS, Başakşehir, K.paşa ve Fb arasında geçer gibi. TS son 100 metrede ikincilik ipini göğüsler.

6
15
yanıtYanıtla
babanız beşiktaş since 1903:

Bence en büyük favori Beşiktaş. ama TFF geçen yıl olduğu gibi bu yılda masa başında şampiyonu belirlerse onu bilemem. Bu yılda başakşehiri şampiyon yapabilirler

8
10
yanıtYanıtla
Fenerasyon:

Hakemler, fenerasyon, pfdk ve mhk olduğu sürece fenevbahçe son 3 haftaya kadar zorla potada tutulur. yoksa fenevbahçe orta sıra takımından başka bir şey değil.

13
4
yanıtYanıtla
Febejekeli:

Bu cincon heryerde, favori, sosyal medyada her bölgede.. ne varsa bunlarda

7
9
yanıtYanıtla
kasımpaşalı:

galatasarayı 1. sıraya yazmışlar ama bu hafta biz gassarayı farklı yeneriz. bi dörtte biz atarız sonra ortada ne paragöz parator kalır ne yönetim takım dağılır. gerçi paragöze tazminat vermezlerse kendiliğinden gitmez o kovulmak istiyor.

9
6
yanıtYanıtla
)):

RABBİM NASİP ETMİYO 4. HAFTA LİDER OLMAK BİLE NE HALE GETİRİYO, ŞAMPİYONLUK NE YAPAR KİM BİLİR. :)

yanıt0
yanıt0
sosyal medya baskısı:

TFF ve MHK sosyal medya baskısıyla ligin kaderini değiştiriyorlar. adalet yok. kimin taraftarı çoksa, kimin sosyal medyada daha fazla etkisi varsa MHK ona göre hakem atıyor. komik ama Türkiye de gerçek bu maalesef. zaten geçen yıl şampiyon olan takıma bakınca aynı takım avrupada ne yapmış görürsün.

9
3
yanıtYanıtla
bu oranlar hikaye:

Beşiktaş favori gibi. kadrolara bakınca Beşiktaş diğer takımlardan 1 gömlek üstün görünüyor. galatasarayında oturmuş bir kadrosu var ama istikrar yok. bakıyorsun 4 yiyor. ayrıca şamp. ligi takımı yorar. takımda alternatif çok az. Beşiktaşın kadrosu gibi değil. Beşiktaş bu yıl uefa finali oynayabilir kadro müsait. fenerin kadrosu orta sıralar için mücadele eder. başakşehir kasımpaşa gibi takımlarda sonunu getiremez çünkü taraftar yok

5
6
yanıtYanıtla
BJK:

gs ancak ŞAMPUAN olur. . ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ. . fenev''e gelince; Allah cezasını vermiş zaten 5 milyar TL borç var. . yakında BAL ligine düşer :D

7
2
yanıtYanıtla
Legend of Kasımpasa:

Kasımpaşa bu sene zirveyi toz duman eder..Deli gibi top oynuyorlar..Trezeguet var daha ne olsun 5 tane belhanda eder..forvetlerinde Mbaye Koita süper..

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title