Haberler

Süper Lig şike iddiasıyla çalkalanıyor! Galatasaray, Aboubakar ve Hataylı Billong için başvuru yaptı

Güncelleme:

Riva'ya adeta bomba gibi bir mektup düştü. Ahmet Nur Çebi'nin başında olduğu Kulüpler Birliği'nin, Süper Lig'deki son 8 haftanın araştırılması için Etik Kurulu'na mektup gönderdiği iddia edildi. Galatasaray'ın da, Beşiktaş'ın Hatayspor'u 7-0 yendiği karşılaşmada iki takımın Kamerunlu futbolcuları Aboubakar ve Billong'un görüşmelerinin incelenmesi için talepte bulunduğu öne sürüldü.

Hürriyet yazarı Tahir Kum ve gazetenin Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, gündemi sallayacak iddialar ortaya attı. Kum, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin önderliğinde Kulüpler Birliği'nin TFF'ye son 8 haftayla ilgili 'Şike, teşvik' iddialarının araştırılması için mektup gönderdiğini yazdı. Mektubun çıkış noktası, Ahmet Nur Çebi'nin bazı kulüpleri zan altında bırakan açıklamaları ve bazı başkanlar, yöneticiler ve teknik adamların kaleciler ve hakemlerle ilgili imaları oldu.

"GALATASARAY UEFA VE TFF'YE BAŞVURDU"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük ise, Galatasara'ın Aboubakar ve Hatay futbolcusu Jean Claude Billong arasındaki görüşmesinin incelenmesi için TFF ve UEFA'ya başvurduğunu öne sürdü. Aboubakar'ın Billong'a milli takım sözü verdiği ve sonrasında Hataylı oyuncunun ilk kez Kamerun Milli Takımı'na seçildiği iddiası, Galatasaray'ın gerekçelerinden biri oldu.

MAÇ SONRASI TAKIMDAN GÖNDERİLDİ

Maç sonrası Billong'u takımdan gönderen Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, gerekçesini şöyle anlatmıştı: Billong Beşiktaş maçından bir gün önce ayağına dövme yaptırdı. Dövme yapılan futbolcunun bacağı 1 hafta ağrıyor. Her topa sırtına döndü. Birçok pozisyon verdik, goller yedik. Böyle futbolcunun takımda kalmasını istemem. 'Bu adamı gönderelim' dedik. Bunun dışında varsa ekstra bir şey, bilmiyoruz.

Süper Lig şike iddiasıyla çalkalanıyor! Galatasaray, Beşiktaş'ın Hatay'ı 7-0 yendiği maçla ilgili başvuru yaptıİşte o iddialar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincent Aboubakar Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (14)

İsmaiL BahadıR:

Son 8 haftada beşiktaş 13 puan toplarken, galatasaray 19 puan toplamış. galatasaraya toplam 16 penalı verilmiş beşiktaşa 11 araştırılsın bencede kim yapmış şikeyi görelim.

68
45
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Gol kralı o maçda bir gol bile atamaması tesadüf değil zaten, Beşiktaş 7-0 kazanması o maçın bariz şike olduğu zaten belli

43
66
yanıtYanıtla
Can Ateş:

Kudur. Hatayı yendiğimizde averaj söz konusu değildi sizin de 6 puan önünüzdeydik. Sizinki zavallı bir çırpınış biz kupayı aldık siz bu saatten sonra zırlayarak ancak danone kupasını alırsınız.

yanıt40
yanıt15
Can Ateş:

ağlaaaaa

yanıt26
yanıt13
İsmaiL BahadıR:

Kadroda bile bulunmayan adamın gol atmasını mı beklerdin?

yanıt12
yanıt7
Deniz Ataş:

Gol kralı ondan önceki ve sonraki maçlarin tümünde gol atmış mı acaba

yanıt6
yanıt8
sadullah biliktü:

Yav he he. gese

61
42
yanıtYanıtla
Deniz Ataş:

Araştırma yapılacaksa Antalya Galatasaray maçından baslansin mesela Podolskinin kendini attırmak icin yaptiklari araştırılsın atıldıktan sonra hakeme tesekkur edecekti neredeyse ya da iş averaja kaldığında Denizli deki penaltılar araştırılsın. Ya da itiraf ettiği halde soruşturma açılmayan Galatasaray dan teşvik aldık diyen şu an teknik direktör olan sahis araştırılsın kaldı ki Hatay maçindan önce averaj olayı bile yoktu ortada Fatih terim in ikisi de bu hafta kaybedecek dediği hafta araştırlsn

57
35
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

gese yönetimi karıştı nereye saracaklarını şaşırmış durumdalar resmen çatla patla şampiyon karakartal

45
35
yanıtYanıtla
Akilli adam :

Kişi kendinden bilir işi

45
22
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title