Haberler

Süheyl Batum'dan şampiyonluk maçı öncesi bomba şike iması: Ne oyun oynanırsa oynansın biz şampiyon olacağız

Güncelleme:

Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum, seçim öncesi yaptığı açıklamada, şampiyonluk maçı öncesi şike iması yaptı. Batum, "Yarın ne oyun oynanırsa oynansın, nerelere ne giderse gitsin Galatasaray şampiyon olacak! Nerelere ne giderse derken yanlış anlamayın, hediye ve çikolata manasında söylüyorum" dedi. Batum'un o sözleri kısa sürede viral oldu.

Süper Lig devi Galatasaray'ın başkan adaylarından Süheyl Batum, sarı-kırmızılıların olağan seçimli genel kurulunda oyunu kullandı. Açıklamalarda bulunan Batum, bomba göndermelerde bulundu.

Süheyl Batum seçim günüyle ilgili gelen eleştirilere, "Bir hayli katılım var. Galatasaray'da seçim daima bir şölen havasında geçer. Bunu anlamayanlar, "Sonra yapsaydık" diyor. Ama gördüğünüz gibi bugün çok güzel geçecek. Esas önemli olan, kim kazanırsa kazansın, ilk düşüncemiz yarın şampiyon olmak ve şampiyonluğumuzu kutlamak. Bütün Galatasaraylılar, bizde düşman olmayacağını biliyoruz. Hepimiz şampiyonluğu bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"RAKİPLERİN BAŞKANI G.SARAY'A HAKARET EDİYOR"

Batum ayrıca, "Bizim özellikle bu seçimde üzerinde durduğumuz bir şey daha vardı. Son 1-2 yıldır, son haftada da gördük, Türkiye'de spordaki inanılmaz ortam Galatasaray'a çok büyük zarar veriyor. Rakiplerin başkanı, Galatasaray'ın camiasına hakaret edebiliyor. Şunu söyleyeceğim, geçen hafta yaşananları gördünüz. Bir takımın başkanı geldi, açık açık eliyle bizim genel sekreterimize, "Mabedimizden çık git, yoksa dayak yersin" dedi. Ne amaçladığını hemen orada gördük. Yanında gelen adamlar, bizim stat görevlimizi linç etmeye çalıştı. Şunu sorayım, Türkiye Cumhuriyeti televizyonlarından çok azı orada yaşananları göstermeye cesaret etti. Tersi olsa, bugün sabahtan başlayıp akşama kadar giderdi. Bu şunu gösteriyor, Türkiye'de maalesef insanların, başkanların parasına göre bir şey yapılıyor. Biz bunu göstermek istiyorduk. Galatasaray artık bu kadar hakaret edilebilir bir camia olmadığını herkese gösterecektir" dedi.

FENERBAHÇE'YE BOMBA GÖNDERME

Açıklamaları sırasında ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de göndermelerde bulunan Batum, "Yarın ne oyun oynanırsa oynansın, nerelere ne giderse gitsin Galatasaray şampiyon olacak! Nerelere ne giderse derken yanlış anlamayın, hediye ve çikolata manasında söylüyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Saray Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500

Yorumlar (37)

Blackened:

Ne oldii tutustunuz mu? Kime bu imalar Konyaya mı? Onlarda düşme tehlikesi var boş yapma oyununu oyna!

239
137
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Kişi kendinden bilir işi fetosaray iyi bilir bu işleri

232
99
yanıtYanıtla
Suskun:

A Takım bilerek B Takımına bilerek yenilirse şike olur A takımı yenerse şike denmez buna yani şike söz konusuysa bunu GS yapar

188
115
yanıtYanıtla
Okan Aslan:

Siz istanbul maçını aldığınız içinmi rahatsınız ??????

yanıt46
yanıt22
Ali Yilmaz:

Gereksiz tartışma yapmayalım arkadaşlar, bir teklifim var, konyaspor, İstanbulspor maçları iptal olsun Fenerbahçe Galatasaray son maçı yapsın, stad Ali Sami Yen olsun, Fenerbahçe maça 10 kişi başlasın 9 kişi bitirsin kazanan şampiyon olsun.

yanıt7
yanıt3
osman Öztürk:

Zalata sor "hoca"şikeyi kim yaparmış.hic sevmem seni nedense

yanıt3
yanıt0
serkan inan:

herkezi nasılda kendileri gibi sanıyorlar.

144
74
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Korkma EkşiTursunTimır ayarlamışlardır :)

75
49
yanıtYanıtla
Okan Aslan:

Sizi selahattin baki ali koçç gibimi :)))))))

yanıt33
yanıt35
osman Öztürk:

Kesin Konya maçı berabere bitecek yazın bi tarafa.ne şiş yansın ne kebap.son iki üç hafta maçlarına bakın bazı takımların.oyle oynamaları düşmeye değil şampiyonluğa oynarlardı.Cok şey gördük ama böyle bir sezon görmedik.Aslinda bu sezonun UEFA tarafından incelenmesi gerekir

yanıt11
yanıt2
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title