Haberler

St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Enver Cenk Şahin'in sözleşmesini feshetti

Güncelleme:

Almanya İkinci Futbol Ligi ekibi St. Pauli forması giyen Enver Cenk Şahin, Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği için kadro dışlı bırakılmıştı. Oyuncu Medipol Başakşehir ile idmanlara çıkarken Alman ekibi oyuncunun sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği paylaşımdan sonra Almanya İkinci Futbol Ligi ekibi St. Pauli'de kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'in, takımdaki sözleşmesi feshedildi.

Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre, 25 yaşındaki oyuncu Enver Cenk Şahin'in 30 Haziran 2021'e kadar geçerli sözleşmesinin feshi için anlaşma sağlandı. Anlaşmanın detaylarıyla ilgili açıklama yapılmaması kararlaştırıldı.

St. Pauli kulübü yöneticilerinden Andreas Bornemann, iki taraf için de iyi bir karar verildiğini kaydetti. Futbolcu Enver Cenk Şahin, Instagram hesabından geçen ay, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımız sizinle." paylaşımını yaparak, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'na desteğini bildirmişti.

St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Enver Cenk Şahin'in sözleşmesini feshetti

BAŞAKŞEHİR KAPILARINI AÇMIŞTI

Bu paylaşımın ardından St. Pauli Kulübünden yapılan açıklamada, Enver Cenk'in antrenmanda yer almayacağı ve maçlarda oynamayacağı belirtilmiş, bu karara da kulübün değerlerine aykırı davranış ve oyuncunun korunması gerekçe gösterilmişti.

Başka takımda antrenman yapma ve takım aramasına izin verilen futbolcu, Medipol Başakşehir ile idmanlara çıkmaya başlamıştı.

"HER ZAMAN GURURLA TÜRKÜM DEDİM"

Cenk Şahin ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu noktaya ülkemin toprakları, takımları ve bana güvenen hocaları ile geldim. Türkiye'den ayrıldığım ilk günden bugüne kadar bir an olsun Türklüğümden gocunmadım. Her zaman gururla Türküm dedim. Çok şükür bu gururu bu kez bana inanan, arkamda duran tüm ülkem sayesinde tekrar yaşadım. Kulüple olan sözleşmem karşılıklı olarak feshedildi. Desteğini hissettiren herkese teşekkür ederim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barış Pınarı Harekatı Enver Cenk Şahin Enver Cenk Haberler

500

Yorumlar (3)

Anavatan:

Helal olsun sana Başakşehir. Dünyanın her yerinde Türklüğe sahip çıkan Türklere sahip çıkan bir Hükümetimiz var.

30
33
yanıtYanıtla
gerçekler:

HELAL VALLA ENVERE ARKANDA KOCAMAN Bİ TÜRKİYE VAR GÖNLÜN RAHAT OLSUN ÇIK FUTBOLUNU OYNA ST PAULİ GÜN GELİR BİZ NE YAPTIK DER ZATEN

17
1
yanıtYanıtla
ÇEKİK:

NEDENSE BÖYLE FUTBOLCULARI DEĞİL DE ALMAN MİLLİ TAKIM FORMASI GİYEN FUTBOLCULARI ALKIŞLIYORUZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title