Haberler

Spor Yorumcusu Ali Ece'den Victor Moses'e Övgü: Tam Bir Yetenek Golü Attı

Güncelleme:

Spor yorumcusu Ali Ece, Fenerbahçe'de forma giyen Victor Moses'in performansına övgüde bulundu: Attığı gol, tam bir yetenek golü.

Fenerbahçe Süper Lig'in 20. haftasında evinde ağırladığı Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Ayew ve oyuna sonradan giren Victor Moses kaydetti. Moses böylece Fenerbahçe kariyerindeki kaleyi bulan ilk şutunda golle tanışmış oldu.

Karşılaşmanın ardından Tivibu Spor'da mücadeleyi değerlendiren yorumcu Ali Ece, Nijeryalı futbolcunun attığı gole dikkati çekti ve övgü dolu ifadeler kullandı.

Spor Yorumcusu Ali Ece'den Victor Moses'e Övgü: Tam Bir Yetenek Golü Attı

"TAM BİR YETENEK GOLÜ"

Ece, "Moses Chelsea'de sağ kanat beki oynuyor, önde yapabilir mi, yapar. Chelsea'de oralarda Hazard'lar Willian'lar olduğu için bir geride oynuyordu. Bugün neler yapabileceğini çok kısa sürede gösterdi. Moses'in attığı gole bakarsak; Fenerbahçe'de uzun zamandır bir oyuncu, tek başına dripling sonrası savunmayı aşıp, böyle bir çalım atıp, golü en son atan oyuncu olmamıştı. Çok güzel bir gol attı gerçekten. Tam bir yetenek golü" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

victor moses Fenerbahçe Ali Ece Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

KAAN:

MOSES GERÇEKTEN İYİ TOPÇU DÜN İZLEDİM GÜZEL GOL ATTI

11
0
yanıtYanıtla
Malatyali:

Karsinda goz goz var tum gucunu gs ye kullanmis bitmiş derbilerde gormak lazim

2
4
yanıtYanıtla
YİNE Mİ ACUN YİNE Mİ ALEYNA TİLKİ:

oraya yorum yazamadım da buraya yazayım bari. rıdvan dilmen fb avrupa şampiyonu olabilir demiş. çokm güldüm. ama ağzımla değil

1
3
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

yalnız dikkatinizi çekerim fenerin ilk golü ayew değil GOLdado attı . .

3
1
yanıtYanıtla
Mesut:

Fenerbahçe uzun zamandır Lens ve Markoviç gibi hızlı ve hırslı transfer yapabildi.

2
0
yanıtYanıtla
vatan sağolsun:

iddaa ediyorum son yıllarda türkiyeye gelen en iyi yabancı futbolcu hala inanamıyorum türkiyeye nasıl geldi ve nasıl getirildi.fenerbahçeye tebrikler işte türk futboluna böyle yabancılar lazım şunu unutmayalım fenere gelen nijeryalılar hep başarı sağladı.....

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title