Haberler

Spor Yazarı Osman Tanburacı'ya Yumruk Atan Saldırgan, Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Spor yazarı Osman Tanburacı'ya yumruk attığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı.

Spor yazarı Osman Tanburacı'yı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, dün trafikte tartıştığı spor yazarı Tanburacı'yı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Y.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli Y.Y. soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Spor

Osman Tanburacı Şişli 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (15)

Kemal:

Bi kamu cezası verseydiniz bare çöp falan toplasaydı abi hiç birşey olmamış gibi bırakmak ne demek

10
1
yanıtYanıtla
ESRA:

NE BIRAKMASI ABİCİM YA SİZ NEKADARDA KOYUNSUNUZ AZCIK ETRAFINIZA BAKIN AT GÖZLÜĞÜNÜZÜ ÇIKARTIN AMA YETER YA CEZA YOK TUTUKLAMA YOK SERBEST BIRAKMADA YOK

yanıt0
yanıt0
dost:

demekki dayagı yiyen yedigiyle kalacak

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Demekki sokakta canı isteyen istediğini dövecek. . . Herkes kendi adaletini kendi mi sağlayacak yani ???!!!!. . .

9
0
yanıtYanıtla
ESRA:

Ya siz uyuyun hala adam tutuklanmadı da serbestte bırakılmadı çünkü haklıydı sadece ünlü değildi hala o gazetelere haberlere inanın aklı ve mantığı olan düşünebilen insanlar bu olayda saldırının sebebini araştırır sorgular karşı taraf ne yaptı bunu düşünün

4
4
yanıtYanıtla
AHMET ERCİRE:

BU SAVCI O YUMRUĞU YESE NE YAPARDI ŞİMDİ DEME ALLAH KORKUSU OLMAYINCA BUNLAR YAŞANIR HER KANUNUN BİR AÇIĞI BİR KILIFI VARDIR ÇÜNKÜ

6
2
yanıtYanıtla
ORHAN:

YUMRUĞU YİYEN, SAVCI VEYA HAKİM OLSAYDI ŞU ANDA HAPİSE ATMIŞLARDI, BÖYLE MAGANDALARLA AYNI ÜLKEDE YAŞAMAKTAN NEFRET EDİYORUM.

6
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

bu ülkede adalet felan yok o kadar savcı hakim adliye binası var neticeye bak, yumruğu at elini kolunu sallaya sallaya çık git.

3
3
yanıtYanıtla
Hasan Bey:

Soruşturmada sadece maddi zarar nazara alınıyor. İnsan onurunu düşünen yok. Mağdur manen çökmüş mü , ruhen yıkılmış mı , düşünülmez. Suçlu da bana nasılsa birşey olmuyor , ceza falan verilmiyor diye cesaretlenip yeni kurbanlar arar . Bu tür suçlar sabıka kaydına da işlenmediğinden cesaret ve suç dosyaları daha da artar. . .

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAZIKLAR OLSUN O SAVCIYA

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title