Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda duygusal anlar yaşadı

Güncelleme:

Rizespor galibiyeti Trabzonspor taraftarını mest etti. Namağlup takımın mimarı Teknik Direktör Abdullah Avcı, maç sonu tribünlere davet edildi. Avcı, adına yapılan tezahüratlar sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek liderliğini korudu. Bordo-Mavililer, yıldız futbolcusu Gervinho'yu sakatlığa kurban verdi. Başarılı futbolcu yüksek ihtimalle sezonu kapattı. Buruk sevinç Abdullah Avcı'ya karmaşık duygular yaşattı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda duygusal anlar yaşadı

"DUYGUSAL ADAMIMDIR"

Tribünlere davet edilen Abdullah Avcı'nın gözyaşı döktüğü anlar dikkat çekti. Avcı bu anlar için, "Duygusal adamımdır. Bu yörenin insanıyım. Şehri, insanları samimiyetini seviyorum. Birbirimize iyi geldik. Çok güzel duygular yaşıyorum. İnşallah bu tarihe doğru izler bırakırım. Bir teknik adama, oyuncu grubuna yaşaması çok güzel duygular yaşatıyorlar. Onlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda duygusal anlar yaşadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (1)

FAKIR VATANDAS:

fb maçından sonra demişti galiba. namağlup olup şampiyon olamayan var. bu ts nin başına da gelebilir.Tarih tekerrürden ibarettir. bu tarihi de gs yazmıştı.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title