Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, yeni sezon için teknik direktör Adnan Erkan ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, yeni sezon için teknik direktör Adnan Erkan ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen sezonu 45 puanla 7. sırada tamamlayan ve Türkiye Kupası maçlarına katılmaya hak kazanan Denizli Belediyespor, yeni sezon için Teknik Direktör Adnan Erkan ile anlaştı. Adnan Erkan ile resmi imzanın 22 Haziran'da Genel Kurul toplantısı sonrası atılacağı bildirildi.

Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Rüşan Uzunoğlu, Adnan Erkan ile her konuda anlaştıklarını belirterek,"Yeni sezonda Denizli Belediyespor'u Adnan Erkan çalıştıracak. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Rüşen Uzunoğlu, geçen sezon Denizli Belediyespor'da görev yapan Tuncay Özbek ve Yaşar Güngör'e katkılarından dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Belediyespor Türkiye Kupası Adnan Erkan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title